Inrichting

De gietvloer met betonlook wordt steeds goedkoper

24 juni 2019

Zoek je al tijden naar een goede ondergrond voor je woning maar vind je gegoten vloeren nog wat te duur? Geen zorgen want de gietvloer wordt steeds goedkoper. Ook de populaire variant met een betonlook. Dit is een gegoten vloer die eruit ziet als een betonnen vloer. Dan heb je de voordelen van een kunststofvloer maar het robuuste uiterlijk van een echte betonvloer.

Niet alleen voor bedrijfspanden

Voorheen maakte voornamelijk bedrijven gebruik van de gietvloer. Dit heeft veel voordelen voor bedrijfspanden om dat een gegoten vloer veel langer mee kan gaan en bovendien eenvoudig te onderhouden is. Tegenwoordig wordt de gietvloer nog steeds veel gebruikt in bedrijfspanden maar zijn ook steeds meer particulieren de voordelen van een gegoten vloer in gaan zien. Deze ontwikkeling heeft er toe geleid dat de prijs van gegoten vloer een ontzettend gedaald is. Er zijn steeds meer bedrijven en die concurreren met elkaar op het gebied van prijs. Voor consumenten wordt de aanschafprijs daarom steeds interessanter.

Vloer op maat laten maken

Je zou misschien denken dat een gegoten vloer alleen in het grijs of in een andere kleur kan worden aangebracht, maar niets is minder waar. Het is te vergelijken met een verfcoating. En dus aan te brengen in iedere gewenste kleur. Specialisten op het gebied van de gietvloer kunnen ook een vloer maken die exact lijkt op een betonvloer. Daarom wordt het ook wel een gietvloer met beton genoemd. Daarnaast is het ook nog mogelijk om bepaalde ontwerpen in de vloer te verwerken, en afbeelding of een patroon bijvoorbeeld (bron https://www.betonlookvloer.nl/).

De specialist in goedkope gietvloeren met betonlook

Zie je het ook wel zitten om voor een scherpe prijs een duurzame vloer in huis te halen die je ook nog eens kan laten afwerken in iedere gewenste stijl? Neem dan contact op met onze specialist op dit gebied, gietvloerprijzen.nl. Je zal je ontdekken dat vrijwel alles mogelijk is, ook het op maat laten maken van een nieuwe vloer. Neem gerust contact op, bespreek je wensen en wie weet bij binnenkort ook de trotse eigenaar van een prachtige gietvloer met beton.

 

You Might Also Like