Inrichting

Een eigen vloer gieten? Dit heb je nodig

24 juni 2019

Steeds meer mensen kiezen ervoor om een gietvloer in huis te halen. Dit type ondergrond biedt namelijk diverse voordelen. Zo gaan gegoten vloeren erg lang mee en zijn ze ook eenvoudig schoon te houden. Daarnaast kan je een gouden vloer in iedere gewenste stijl laten afwerken. Je kan er zelfs voor kiezen om een afbeelding of een patroon in de vloer te laten verwerken. Zie je het ook wel zitten om zelf aan de slag te gaan met het gieten van de vloer? Dit is niet eenvoudig maar met de juiste benodigdheden is het toch mogelijk om het zelf te doen.

Het juiste gereedschap en de nodige materialen

Als je een gietvloer door een specialist laat aanbrengen dan bestaat de prijs meestal uit de arbeidstijd en de kosten voor materialen. Het gereedschap moet ook betaald worden maar daar beschikt een specialist natuurlijk al over. Als je het zelf gaat doen dan kan je dus besparen op de arbeidstijd. Omdat je deze tijd zelf investeert. Dan heb je echter nog wel de juiste materialen zoals een kunststof hars en epoxy coating nodig. Dit kan je gelukkig allemaal online bestellen op Epoxywinkel.nl.

Ga je het zelf doen of besteed je het uit?

Hoewel het erg interessant lijkt om zelf aan de slag te gaan moeten wel goed over nagedacht worden. Je moet hier redelijk technisch voor zijn en daarnaast moet je dus nog steeds de nodige spullen in huis halen waar je ook geld aan kwijt bent. Als je een handige klusser bent zal het niet zo’n groot probleem zijn. Maar als je twee linkerhanden hebt kan je waarschijnlijk toch beter een specialist inschakelen.

Zelf aan de slag met het aanbrengen van een gietvloer

Wil je meer weten over het leggen van een gietvloer. Hoe je te werk gaat en welke stappen je moet volgen? Dan een kijkje op de webwinkel die je via de link in dit artikel kan vinden. Hier vind je alle materialen die je nodig hebt. Maar ook de nodige handleidingen en filmpjes waarmee je zelf aan de slag kan.

You Might Also Like