Inrichting

Stijlvolle plankdragers van leer

5 juli 2017

Niets doet meer inbreuk aan een interieur dan rondslingerende rommel. Hoog tijd om eens goed op te ruimen. Dat wordt plots heel leuk met de juiste producten en materialen waardoor je op een stijlvolle manier je boeken en rondslingerende papieren netjes opruimt. Planken tegen de muur bieden ontzettend veel extra ruimte. Maar je wilt natuurlijk ook dat het er allemaal mooi uitziet. Je kunt optimaal variëren en experimenteren in je woning door plankdragers te gebruiken van chique, stijlvolle materialen. De laatste jaren wordt er steeds meer leer gebruikt in woningen doordat het zo’n verfijnde uitstraling heeft en ontzettend lang mee gaat.

Ga voor een stoere uitstraling

Precies om die reden zijn leren plankdragers ontzettend hip de laatste tijd. Ze geven je woning een stoere en industriële uitstraling. In combinatie met een robuuste, houten plank krijg je een prachtig samenspel van twee stoere materialen die ontzettend goed samengaan. Zo creëer je gemakkelijk op een stijlvolle manier meer ruimte in je woning. Naast stijlvol zijn deze leren plankdragers ook nog eens erg sterk, waardoor ze best wel wat gewicht kunnen dragen. Hierdoor weet je zeker dat je al je woonaccessoires kwijt kunt op je nieuwe steigerhouten plank. De leren plankdragers komen in verschillende kleuren en maten. Er is dus altijd wel een exemplaar dat precies bij jouw interieur past.

Hoe te bevestigen?

Heb je je keuze kunnen maken wat betreft de leren plankdragers en heb je een mooie steigerhouten plank uitgezocht die hier precies bij past? Geweldig, dan is het nu tijd ze een mooi plekje te geven aan de muur. Leren plankdragers maak je precies zo vast als standaard plankdragers, namelijk met een schroef in de muur. Wanneer je de leren dragers op twee plaatsen bevestigd zijn ze stevig in de muur verankerd en hangen ze stabiel genoeg om al je spullen te dragen. Kortom: makkelijker kan bijna niet. Voor je het weet hangen je spiksplinternieuwe planken tegen de muur en kun je beginnen met het decoreren van je woning. Of je er nu boeken, accessoires of fotolijsten op kwijt wilt, met de leren plankdragers ziet het er sowieso stijlvol uit.

You Might Also Like