In en rondom huis, Inrichting, Styling

Oostenrijkse eethoek van steigerhout

22 november 2016

Voor veel woningbezitters is de eethoek een van de belangrijkste ruimtes in huis. Niet alleen begint u de dag hier met een lekker ontbijt, ook sluit u er dag af als u met het hele gezin van het diner geniet. Gezellig samen de dag doornemen, genieten van de heerlijke gerechten die u serveert, enzovoorts. Om de eethoek zo gezellig mogelijk te maken, kunt u kiezen voor een Oostenrijkse eethoek met steigerhout. Steigerhout wordt door steeds meer interieurstylisten in woningen gebruikt, vanwege de warme kleur van dit type hout. Perfect voor in een Oostenrijkse eethoek!

Waar kan ik steigerhouten meubels kopen?

Wanneer u ook in uw eigen woning een Oostenrijkse eethoek met steigerhout vorm wilt geven, kunt u besluiten om sommige meubels zelf te maken met oud steigerhout. Oud steigerhout kunt u bij een afvalbelt, bij houtwinkels of wellicht bij iemand uit uw omgeving kopen. Mocht u liever direct complete meubels kopen, dan kunt u op internet zoeken naar steigerhouten meubels. Een van de webwinkels die meubels van steigerhout aanbiedt, is 123steigerhout.nl. In deze webwinkel vindt u een groot aantal natuurlijke producten, die allen vervaardigd zijn uit steigerhout.

Maak van uw eethoek een gezellige hoek

Een gezellige eethoek heeft vanzelfsprekend meer dan alleen steigerhouten meubels. Het steigerhout zorgt van zichzelf al voor een gezellige sfeer in huis, maar door dit te combineren met leuke accessoires wordt de sfeer des te beter. Kies bijvoorbeeld voor fraaie zilveren kandelaren op de steigerhouten tafel in de eethoek. Het zilver sluit goed aan bij de kleur van het steigerhout en zal uw eethoek een chique uitstraling geven.

Niet onbelangrijk is de verlichting in de eethoek! Hang bijvoorbeeld een oude, klassieke lamp boven de eettafel. Hierbij mag de lamp van een best groot formaat zijn, omdat deze anders weg kan vallen bij het massieve van steigerhouten meubels.

You Might Also Like