In en rondom huis, Inrichting, Sfeer, Styling

Houten jaloezieën in zwart en wit bestellen

22 november 2016

Wist u dat een contrast tussen verschillende kleuren niet lelijk hoeft te zijn? Integendeel zelfs! Steeds meer interieurstylisten zoeken naar leuke kleurcombinaties tussen verschillende kleuren. Het kleurverschil kan in verschillende meubels en stijlelementen gebruikt worden. Denk bijvoorbeeld aan een kleurverschil tussen uw bank en het kleed, een kleurverschil in de kasten en uw vloer, een kleurverschil in de gordijnen of jaloezieën binnen uw woning, enzovoorts. Maak bijvoorbeeld gebruik van houten jaloezieën in zwart en wit! Dit geeft een speels, doch zeer modern effect aan uw woning.

Inspiratie opdoen via persoonlijke blogs

Een van de manieren om inspiratie op te doen voor de inrichting van uw eigen woning, is het bekijken van interieurblogs van interieurstylisten. Veel van deze stylisten delen foto’s van de door hun ingerichte woningen op hun blog, zodat je een beeld krijgt van de mogelijkheden die er tegenwoordig zijn. Een aantal stylisten zullen hierbij ook foto’s tonen van woningen waarin zij gebruik maken van het kleurverschil in de jaloezieën.

Er zijn verschillende websites waarop u de houten jaloezieën op maat kunt bestellen. Een goed voorbeeld van zo’n webwinkel is INHUIS Plaza! Binnen deze webwinkel wordt een groot aantal verschillende houten jaloezieën aangeboden, zodat u vrijwel zeker de jaloezieën vindt die aansluiten bij de stijl van uw woning.

Voorkom een te groot contrast

Bij het uitzoeken van jaloezieën voor in huis, is het erg belangrijk dat het contrast tussen de kleuren niet te groot wordt. Een te groot contrast, bijvoorbeeld tussen rode en blauwe jaloezieën zou namelijk voor een rommelige uitstraling van de verschillende kamers in uw woning kunnen zorgen. Dit wilt u vanzelfsprekend zo goed mogelijk voorkomen! Het kleurcontrast in de jaloezieën kunt u zowel in de woon-, als in de slaap- of werkkamer van uw woning gebruiken. Waar in huis kunt u wel wat extra sfeer gebruiken?

You Might Also Like