Huis, Inrichting, Kamers, Styling

Click rail, heb jij er al van gehoord?

16 maart 2017

Ik ben echt zo iemand die niet langer dan een maand tegen dezelfde muur aan kan kijken. Nu ga ik natuurlijk niet om de maand verhuizen. Dat zou wel erg veel gedoe zijn. Wat ik wel doe is iedere maand iets aanpassen in huis om zo toch steeds een andere tint in huis te hebben. Ik voel me daar frisser en fijner door in huis.

Vervangen van schilderijen

Om de maand vervang ik dus wat schilderijen en canvassen die ik heb hangen. Dat is eerlijk gezegd nog wel een hoop gedoe. Ook blijft het wel steeds maar op diezelfde plek hangen, ook al is het een ander schilderij. Erg saai als je het mij vraagt. Maar ik heb weinig keus want als ik het niet meer op die plek wil hebben komen die lelijke boorgaten tevoorschijn.

Click rail

In eerste instantie wist ik niet zo goed wat ik ermee moest, tot ik het er met een vriendin over had. Zij raadde mij een Click Rail aan. Dat is een systeem dat ervoor zorgt dat je je schilderijen super flexibel kan ophangen. Ik heb de Click Rail langs mijn hele plafond laten plaatsen waardoor ik de mogelijkheid heb om mijn schilderijen door de hele kamer af te wisselen. Zowel van links naar rechts als van onder naar boven. De Click Rail zelf valt ook helemaal niet op vanwege het strakke design. Dit is voor mij dus de perfecte manier om mijn canvassen en schilderijen te combineren en af te wisselen wanneer ik dat wil.

Eerst was ik minstens een hele dag bezig om een nieuw interieur te verzinnen en toe te passen. Nu doe ik dat in mum van tijd. Soms zelfs even snel tussendoor, het kost me nu helemaal geen moeite meer en ik hoef ook geen extra gaten te boren. Super fijn!

You Might Also Like