In en rondom huis

De beste aankooptips voor het aanschaffen van een gloednieuwe jacuzzi

9 november 2016

Een jacuzzi kan heerlijk zijn. Het is even een flinke investering, maar je kunt er werkelijk jaren plezier van hebben. Niet alleen in de zomer, maar zeker ook in de winter! Juist in de winter is het heerlijk om in het warme water in de jacuzzi te zitten! We hebben enkele tips op een rijtje gezet om voor jou de beste jacuzzi aan te schaffen.

Hoeveel zitplaatsen?

Bedenk voor aanschaf van de jacuzzi goed hoeveel zitplaatsen je eigenlijk wil hebben. Het spreekt voor zich dat een kleine jacuzzi goedkoper is dan een grote jacuzzi die voor veel personen plaats moet bieden. Je kunt hierbij denken aan de samenstelling van het gezin, maar houd ook rekening met gezinsuitbreiding (er komen kinderen bij, kinderen worden groter, kinderen krijgen een vriend(in)/partner) en of er regelmatig vrienden over de vloer komen.

Binnen of buiten?

Een ander belangrijk aandachtspunt voor het aanschaffen van een jacuzzi is om te bedenken of de jacuzzi binnen of buiten moet komen. Je kunt een jacuzzi in de badkamer laten plaatsen als de woning daarvoor geschikt is, maar het is vaak veel lekkerder om buiten in de jacuzzi te kunnen zitten. Het moge duidelijk zijn dat er voor een jacuzzi voor buiten hogere eisen worden gesteld dan aan een jacuzzi om binnen te plaatsen.

Goedkoop is duurkoop

Een jacuzzi is echt een luxeproduct. Probeer daardoor zeker niet voor een dubbeltje op de eerste rang te zitten. Een jacuzzi is nu eenmaal erg prijzig. Je kunt beter een jaar langer doorsparen dan een te goedkope jacuzzi aan te schaffen. Een goedkope jacuzzi kan veel ergernis en frustratie oproepen als het water niet goed warm blijft, er snel kalkaanslag zichtbaar wordt of wanneer het water niet goed gefilterd wordt. Laat u zich daarom goed voorlichten en probeer niet teveel op kwaliteit te besparen.

You Might Also Like