In en rondom huis

Vliegendeuren in de zomer

11 oktober 2018

In de zomer is het natuurlijk altijd fijn om uw woning te laten luchten. Het gevolg daarvan is vaak dat vliegen, muggen of zelfs wespen de weg naar binnen zullen vinden. Hiervoor is een simpele oplossing. Dit zijn namelijk vliegenramen. In dit artikel wordt er meer over vliegenramen vertelt.

Plissé vliegendeur

Het is nooit verkeerd om wat zuurstof in huis te laten gedurende zomer. Hiervoor moeten dus of de ramen of de deuren opgelaten worden. Met een plissé vliegendeur kan gemakkelijk de deur worden open gelaten. Deze vliegendeur is ook van toepassing op alle soorten deuren. Tegenwoordig is het ook mogelijk om de vliegendeur op maat te laten maken. Hiervoor moeten alleen de maten worden doorgegeven en vervolgens kan ook de deur zelf worden geplaatst. Er worden dan duidelijke instructies meegegeven.

Dubbele plissé vliegendeur

De dubbele plissé vliegendeur heeft in principe dezelfde werking als een plissé vliegendeur. Het verschil hierin is echter dat een dubbele plissé vliegendeur geschikt is voor openslaande dubbele deuren. Het idee van een dubbele deur is dat deze open kunnen blijven staan. Het is dan ook gemakkelijker voor insecten om naar binnen te komen. Voor dit type deuren is dus de dubbele plissé vliegendeur. Het opmeten van deurgat is wel een belangrijk onderdeel hierbij. Let hierbij goed op de meetinstructies van de leverancier. Het is zonde om een verkeerde maat te bestellen. Hiervoor stelt de leverancier zich ook niet aansprakelijk.

Online bestellen

Tegenwoordig zijn er vele mogelijkheden voor het bestellen van vliegenramen en vliegendeuren. U hoeft hiervoor dan ook niet meer naar de winkel. Door het goed opvolgen van de meetinstructies is het ook gewoon mogelijk om online een vliegendeur op maat te laten maken. Hierbij kunnen dan ook tevens gelijk de kleuren worden gekozen. Dit zijn vaak een aantal standaard kleuren. Kijk hierbij dus goed welke kleur past bij het interieur van je huis.

Toevoeging van vliegenramen

Wanneer je niet alleen de deuren wilt openen voor frisse lucht, maar ook de ramen. Dan is het mogelijk om ook vliegenramen op maat te laten maken. Dit biedt de kans om op meerdere plaatsen uw huis van frisse lucht te voorzien.

You Might Also Like