In en rondom huis

Alles geregeld voor de verhuizing

28 april 2016

Verhuizen kan leuk en stressvol tegelijk zijn. Je kunt over de inrichting nadenken, nieuwe spullen kopen en een grote schoonmaak houden, maar het betekent ook heel veel regelwerk. Denk bijvoorbeeld aan het verhuizen zelf of het afsluiten van een contract voor internet, bellen en televisie.

Lange levertijd

Tijdens de verhuizing zelf moet je een hoop regelen, maar er zijn ook een aantal dingen die je van tevoren alvast kunt regelen, zoals internet, televisie en/of bellen. Weet je al ruim van tevoren dat je gaat verhuizen, zorg dan dat je dit contract op tijd afsluit. Het kan namelijk tot wel 6 weken duren voordat je een modem hebt ontvangen en alles werkt. Als je eenmaal in je nieuwe huis trekt wil je hier natuurlijk meteen van kunnen genieten en niet de eerste weken van het internet van de buren gebruik hoeven maken.

Bedenk je wensen

Op het gebied van alles-in-een pakketten is het slim om van tevoren te bedenken waar je gebruik van maakt. Wil je graag veel televisiezenders of vind je het vooral belangrijk dat het internet snel werkt? Bedenk van tevoren wat jouw wensen zijn, dan kun je makkelijker op zoek gaan en internetpakketten vergelijken zul je minder snel kiezen voor allemaal extra’s waar je eigenlijk geen gebruik van maakt.

Veel keuze

De aansluiting voor internet, bellen en televisie kun je als één pakket kiezen, dit is een stuk voordeliger dan alles apart af te sluiten. Je kunt alle combinaties maken die passen bij jouw voorkeuren, bijvoorbeeld alleen televisie en internet of juist internet en bellen. Daarnaast kun je vaak kiezen voor extra’s zoals meer zenders, hogere downloadsnelheid of meer belminuten, kortom er is genoeg keus.

Vergelijken maakt het makkelijk

Als je wilt weten welke provider het beste pakket aanbiedt voor de laagste prijs hoef je hier niet zelf onderzoek naar te doen, je bespaart een hoop tijd en moeite door gebruik te maken van een vergelijkingswebsite voor internet bellen tv. Je kunt invullen wat jouw voorkeuren zijn en je krijgt meteen een overzicht van de providers met de beste aanbieding. Regel het op tijd zodat je de eerste dag in je nieuwe huis meteen kunt bellen, televisie kijken en gebruik kunt maken van internet.

You Might Also Like