In en rondom huis, Inrichting, Sfeer, Styling

Kwalitatieve canvas doeken

16 december 2016

 

Mijn zoektocht naar kwalitatieve canvas doeken heeft een tijdje geduurd. Ik heb wel wat opties – zowel on- als offline getest –  maar sinds ik beroep doe op de expertise van canvaswinkel.nl heb ik mijn partner gevonden. Betaalbaalbare canvas doeken, waarvan de kleuren sprankelen en met een stevige garantie, zo heb ik het graag. Het hoeft dan ook niet te verwonderen dat ik er ondertussen een 5-tal heb besteld.

De grootste keuze in prachtige afbeeldingen voor op je canvas doek 

Omdat ik zelf niet echt een fotograaf ben, moet ik terugvallen op de stockfoto’s die ik online kan vinden. Waar de keuze me altijd redelijk beperkt leek, stelde ik bij canvaswinkel.nl vast dat ze over een enorm aanbod aan spetterende foto’s beschikken voor op de canvas doeken. Ik heb er nu 5, maar ik heb nog veel meer opties gezien. Blijkbaar werken ze er ook samen met gerenommeerde fotografen en dat merk je. Voor elke ruimte zijn er wel geschikte afbeeldingen voor op het canvas doek te vinden. Dat was alvast één van de redenen waarom ik voor canvaswinkel.nl koos.4883548

Een stevige garantie op je canvas doek 

Aangezien canvas doeken nu ook niet gratis zijn, vind ik een perfecte afdrukkwaliteit en een stevige garantie belangrijk. Op beide vlakken hebben ze me alvast weten te overtuigen. De 5 canvas doeken, waarvan 2 op plexi die ik heb, zijn stuk voor stuk van een uitstekende kwaliteit. Helemaal niets op aan te merken. Alle doeken komen bovendien met een kleurgarantie van 80 jaar. Kijk, dat schept nu eens vertrouwen vind ik.

Canvas doeken zijn makkelijk te bestellen 

Ik heb heel wat winkels afgeschuimd, maar je canvas doeken online bestellen is een pak gemakkelijker. Zeker als je weet dat het goed zit met de kwaliteit. Geen oeverloos zoeken naar de juiste canvas doeken, maar gewoon de afbeeldingen selecteren op de computer en vervolgens op maat bestellen op de site. Je kan je canvas doeken immers tot op de centimeter nauwkeurig bestellen. Nog een enorm voordeel ten opzichte van vele andere leveranciers. Mijn canvas doeken passen perfect in de ruimte die ik voorzien had!

Een extra voor je interieur 

De canvas doeken vormen echt wel een meerwaarde in mijn interieur. Ze zijn makkelijk in onderhoud, trekken de aandacht naar zich toe en hebben niet de nadelen die een gewoon schilderij wel heeft. Ze zijn zelfs waterbestendig dus je zou er zelfs op je terras of in je badkamer mee aan de slag kunnen. Bij canvaswinkel.nl hebben ze verschillende soorten canvas doeken. Je vindt er ook foto’s op dibond, op plexiglas of op satijnen papier. Je kan dus perfect variatie in je interieur en in je canvas doeken brengen.

Ik kan niet anders dan de canvas doeken van canvaswinkel.nl aanbevelen. Mij hebben ze alvast overtuigd, terwijl ik toch echt wel even heb moeten zoeken. De prijs valt overigens reuze mee en kom je gelijk te weten als je de afmetingen ingeeft op de site. Geen verrassingen!

You Might Also Like