Inrichting

Warmte in je woning en sfeer in je stulpje?

12 april 2018

Zoals het Tolbertse bedrijf RR Pelletkachel je zal bewijzen, kunnen deze twee elementen perfect met elkaar gecombineerd worden. Hier vind je volop verwarmingen die met hun uiterlijk een perfecte aanvulling zijn op de sfeer die je wilt creëren in je woning. Ga je voor een moderne of authentieke uitstraling? Het kan allemaal! Bovendien heb je de mogelijkheid om de warmte van de pelletkachel door je hele huis te verspreiden. Hiervoor kies je een handige pelletketel. Bestel de kachel van jouw voorkeur, scherp geprijsd bij RR Pelletkachel!

Hoe een pelletkachel werkt
Pellets vormen – hoe verrassend! – de basis van de pelletkachel. Althans, deze houtkorrels zijn er de brandstof voor. De rookgassen die door de verbranding ontstaan worden door de warmtewisselaar in warmte omgezet. Specialisten bevelen aan om lichtgekleurde korrels te gebruiken om zo het milieu te sparen. Donkere korrels bevatten meer chloorgas en verhevigen zo de uitstoot.

Deze duurzame vorm van verwarmen wordt aangemoedigd door de Nederlandse regering. Daarom kun je er ook subsidie voor krijgen. Mede hierdoor is het mogelijk om binnen 18 maanden je investering terug te verdienen! Dit is echter wel mede afhankelijk van onder andere het gasverbruik, de isolatie en de installatie. Wil je meer weten? Bezoek dan vooral de website van RR Pelletkachel of bezoek hun showroom in Tolbert om de verschillende mogelijkheden te bekijken!

You Might Also Like