Inrichting

Eettafel van Europees eikenhout kopen

10 april 2018

Zoek je een degelijke eettafel? Dan begint dat vaak bij de keuze van het materiaal. Door voor Europees eikenhout te kiezen is het mogelijk om lang met jouw eettafel te doen. Europees eikenhout is namelijk van de best mogelijk kwaliteit en beschikt over een uitstekende dichtheid.

Eettafels en design van Odesi

Odesi is een merk dat als geen ander begrijpt wat de waarde van een krachtig design is. Bij Odesi is men met de ontwikkeling van eettafels begonnen, omdat de eettafel een centrale locatie in woonhuizen inneemt. De eettafel is een plek waar we de dag bespreken, moeilijke gesprekken voeren of genieten van ons samenzijn tijdens een diner. Bij Odesi vind je onder andere de volgende eettafels terug:

  • Slide eettafel

De Slide eettafel is ontworpen door Remy Meijers. De eettafel is ontworpen met de gedachte dat een eettafel tegen een stootje moet kunnen, omdat deze dagelijks gebruikt wordt. Door de duurzame constructie en de eenvoud van het ontwerp, is de eettafel van Remy Meijers een meubelstuk van eikenhout dat tijdloos is.

  • Stringer eettafel

Deze eettafel van eikenhout, is een eettafel waaraan je kunt genieten van een heerlijk diner of waar je aan kunt werken. Dit heeft te maken met de manier waarop het ontwerp is uitgevoerd. De Stringer eettafel is geïnspireerd op de smalle houten strook zoals deze bij surfplanken gebruikt wordt. Op deze manier is de stevigheid van het design gegarandeerd. De inkepingen van het blad maken het mogelijk om kabels op een nette manier weg te werken. Zo is het geen probleem om een computer of andere elektronische apparatuur op deze tafel te plaatsen.

  • Solid eettafel

Bij de Solid eettafel komt het eikenhout op een prachtige manier uit. Dit heeft te maken met de manier waarop 36 punten hout met elkaar verbonden zijn en de robuuste tafelpoot die volledig uit één geheel bestaat. De Solid eettafel is in verschillende formaten beschikbaar en kan zo eenvoudig op het formaat van de eetkamer worden afgestemd. Doordat het eikenhout van deze tafel op een vakkundige manier wordt gedroogd, is het hout uiterst sterk en zeer duurzaam. Je kunt zien dat er alleen voor de beste delen van de eik gekozen is, dit valt vooral op wanneer je naar de interessante houtstructuur van het tafelblad kijkt.

Europees eikenhout en onderhoud

Om een eettafel mooi te houden is het belangrijk om aandacht aan het onderhoud te besteden. Op deze manier blijft het hout in een optimale conditie en beschikt het hout over een beschermende afwerking. Zo is het voor vlekken een stuk lastiger om aan te hechten en glijdt vuil als het ware van de tafel af.

You Might Also Like