Opruimen & Organiseren

Voordelen van een draadloze stofzuiger

16 april 2021

Iedereen kent het wel: je bent aan het stofzuigen en de stofzuiger ligt ineens op zijn rug, blijft ergens achter haken of de stekker zit weer in de knoop. Het zorgt ervoor dat stofzuigen niet altijd de meest efficiënte huishoudelijk taak is en dat je hier dus ook niet altijd op zit te wachten. Tegenwoordig worden er ook draadloze stofzuigers verkocht waarmee al dit drama verleden tijd is. Ben je nog niet overtuigd? Dan vind je hieronder verschillende tips die jou helpen met de zoektocht naar de beste draadloze stofzuiger

 

Klaar met niezen

Omdat draadloze steelstofzuigers gebruikmaken van een cycloontechnologie zal er geen stof uit je stofzuiger komen waardoor je niet meer hoeft te niezen. Door het gebruik van een filter dan zelfs de fijnste stof vasthoudt, wordt dit voorkomen en heb jij geen last meer van allergische reacties. 

 

Veelzijdig te gebruiken

Een steelstofzuiger weegt niets en dit zorgt ervoor dat je hem makkelijker kunt tillen. Hierdoor hoef je de stofzuiger dus niet steeds achter je aan te slepen en ligt hij niet opeens op zijn rug. Omdat deze steelstofzuiger hoofdzakelijk uit een steel bestaan, kun je ook stofzuigen op plekken waar je normaal niet makkelijk bij kunt. Wil je even snel iets opzuigen, dan kun je deze stofzuigers vaak in een handomdraai veranderen naar een kruimelzuiger en daarna verander je hem ook snel weer terug. 

 

Waar blijft het vuil?

Ook het verwisselen en weggooien van een vieze, volle stofzuigzak is verleden tijd. Steelstofzuigers maken geen gebruik van stofzuigzakken want ze zijn namelijk voorzien van een opvangbak. Deze kun je na iedere stofzuigbeurt makkelijk in de vuilnisbak legen. Dit is nog hygiënisch ook omdat je het vuil niet aanraakt. 

 

Meteen aan de slag

Omdat een steelstofzuiger snoerloos is, is de stofzuiger altijd meteen klaar voor gebruik. Het is dan wel niet het favoriete klusje in het huis, maar dit maakt het zeker een stuk makkelijker. Een steelstofzuiger is voorzien van een accu die je doorgaans oplaadt als je hem opbergt door hem aan de oplader te hangen. Met een volle accu kun je over het algemeen tot wel 40 minuten stofzuigen. 

Met deze tips kun je een goede start maken in de zoektocht naar de beste draadloze steelstofzuiger. Op internet kun je deze stofzuigers makkelijk met elkaar vergelijken en kijken welke stofzuiger het beste bij jou past. Ga voor een goed merk, zoals Miele of Dyson, en zoek het beste model. Alleen nog bestellen en dan kan het stofzuigplezier beginnen.  

 

You Might Also Like