Vloeren

Ontdek de visgraat vloer (van PVC)

17 april 2021

De visgraat vloer zal nooit uit de mode raken. Het traditionele visgraat patroon, dat vaak met parket wordt geassocieerd, is het populairste en duurzaamste patroon, en maakt deze stijl van vloeren direct herkenbaar. Een van de redenen waarom visgraat parket nooit uit de mode zal gaan is te danken aan zijn lange levensduur en duurzaamheid als een vloer keuze. Andere vloer opties besluiten sneller en gaan niet zo lang mee. Het mooie van visgraat parket is dat het generaties lang mee kan gaan. Na verloop van tijd kunnen de planken versleten raken maar die kunnen dan opnieuw worden geschuurd en opnieuw worden afgewerkt om de vloer er weer als nieuw uit te laten zien.

 

Bron: vgvloeren.nl 

Zijn visgraat vloeren duur?

Visgraat vloeren zijn op het eerste oog een stuk duurder dan normale houten vloeren of laminaat. Maar de prijs valt mee als je beseft dat een visgraat vloer erg lang mee kan gaan. Je kan bovendien kiezen voor houten planken of PVC planken. De laatstgenoemde gaat een stuk langer mee en is bovendien eenvoudig te onderhouden.

 

Zijn visgraat vloeren gemakkelijk in onderhoud?

Een visgraatvloer is een onderhoudsarme vloer, waar je echt niet de fout mee in kunt gaan. Nog een reden waarom ze nooit uit de mode zullen raken – wie wil er nu al zijn tijd aan huishoudelijk werk besteden? Omdat hij zo duurzaam en probleemloos is, is dit type vloer ook een uitstekende keuze voor zware commerciële omgevingen, zoals kantoren, winkels en restaurants. Het is ook gemakkelijk te installeren, zodat de installateur snel klaar is.

 

PVC biedt meer voordelen

Vandaag de dag is het meer dan ooit van essentieel belang dat bedrijven milieubewust zijn en maatregelen nemen om hun ecologische voetafdruk te verkleinen, niet alleen via hun productieproces, maar ook bij de bouw en inrichting van hun bedrijfspand. Het kiezen van de juiste materialen voor de vloer is een van de manieren waarop bedrijven hun milieu-impact kunnen verminderen. Grote ruimtes zoals magazijnen en fabrieken hebben een vloeroplossing nodig die praktisch, duurzaam en milieuvriendelijk is. PVC-vloeren zijn een van de veiligste, duurzaamste en bovenal duurzame vloerkeuzes. Kies daarom voor een PVC visgraat vloer.

 

You Might Also Like