Opruimen & Organiseren

Wat heb je allemaal nodig voor de schoonmaak in huis!

7 februari 2022

De schoonmaak. Bijna niemand vind het nou echt leuk werk. Vaak wordt de schoonmaak daarom ook uitgesteld totdat het echt moet. Waar moet je nou eigenlijk allemaal op letten als je de schoonmaak doet in huis? Welke materialen heb je nodig? Waar begin je? Wij hebben om het jou wat makkelijker te maken alle tips en tricks op een rijtje gezet. Laten we meteen beginnen!

De juiste materialen

De juiste materialen zijn essentieel voor een goede schoonmaak.

 Zorg ieder geval dat je een dweil, stofzuiger, zeep en de juiste schoonmaak doekjes in huis hebt. Heb je de basis schoonmaak spullen niet in huis en heb je geen zin om daarvoor naar de winkel te gaan? Easy-Out heeft hiervoor de perfecte oplossing bedacht. Een samengestelde box met alle essentials voor de schoonmaak. De Easy-Cleaning heeft alles wat jij nodig hebt om te beginnen!

Waar beginnen?

Voordat je bijvoorbeeld begint met dweilen is het belangrijk om er eerst voor te zorgen dat er geen stof of andere viezigheid ligt. Begin dan ook het afnemen van het stof en de vloer te stofzuigen. Als dat gedaan is kan je beginnen met dweilen. Als je het andersom doet, verspreid je het vuil alleen maar en dat is niet wat je wilt natuurlijk! 

Iemand die je helpt

Ze zeggen altijd: Vele handen maken licht werk. Bij de schoonmaak is dat zeker ook van toepassing. Roep je huisgenoot of een vriend/vriendin op om je een handje te helpen. Als je met zijn tweeën de schoonmaak doet ben je zo klaar! Dan heb je daarna meer tijd over om wat leuks te gaan doen.

Onderhoud

Hoe voorkom je nou dat je 3 keer per week schoon moet maken? Het onderhouden! Zorg ervoor dat als je een plek in je huis gebruikt hebt, het meteen schoonmaakt in plaats van het laten liggen. 

Als je dit volhoud, heb je elke keer als je schoonmaak doet al minder werk en ben je sneller klaar. En nu beginnen met de schoonmaak, succes!!

 

You Might Also Like