Verhuizen

Veilig een woning bezichtigen in tijden van Corona

17 juni 2021

Sinds februari 2020 heeft het corona-virus Nederland bereikt. Sindsdien zijn er steeds meer maatregelen gekomen die direct en indirect invloed hebben op de branche. iQMakelaars houdt de ontwikkelingen en berichtgeving nauwlettend in de gaten en past hier de regels op aan. Maar wat als je in deze tijd wel een huis wil bezichtigen? 

 

Veel iQMakelaars zijn erg creatief geworden om op verschillende manieren woningzoekers een bezichtiging aan te bieden. Bijvoorbeeld door een virtuele bezichtiging te organiseren waardoor eventuele kopers wel een idee hebben bij de woning. Andere mogelijkheden zijn de woning fysiek te bezichtigen maar met als regels zoals maximaal twee personen, het niet langer gaat duren dan noodzakelijk of dat de huidige bewoners niet aanwezig zijn. 


Hoe de bezichtiging of open huis ook georganiseerd wordt, er zal ten alle tijden 1,5 meter afstand worden gehouden, handen schudden gebeurt niet meer en bezichtigingen met woningzoekenden die klachten hebben kunnen niet doorgaan. Voor meer informatie kun je altijd vrijblijvend contact opnemen met jouw iQMakelaar!

Op deze manier kan een potentiele koper wel een idee krijgen bij de woning!

You Might Also Like