Keuken

Uit jouw keuken komt slechts perfectie!

9 april 2021

Er zijn bepaalde ruimtes in huis waar het werk gewoon nooit klaar is. Ook al zijn ze zelf helemaal af, er komt telkens weer wat nieuws uit.

 

Voordat je hier allemaal rare gedachtes over laat gaan, we hebben het hier over je keuken. Dat bleek natuurlijk wel uit de kop en dat had jij ook allang gezien. Hoe dan ook. De keuken is een plek waar jij alles wat jij doet ontzettend serieus neemt. Ieder gerecht is een kleine triomf, een kunstwerkje dat eerst gewaardeerd en vervolgens verorberd mag worden. En dat geldt vooral wanneer je gasten uitnodigt. Die breng je maar wat graag onder de indruk van jouw kookkunsten! En daar moet het niet bij blijven, je wilt ook dat ze hoog opgeven van jouw interieur. Aan jou om de perfecte avond te creëren.

Hoe je dat precies moet aanpakken? Er zijn wel een aantal zaken waar je zeker aandacht aan zou moeten schenken. Die hebben we hieronder beschreven. 

 

Kies voor kwaliteit

Ja, keukengerei en servies kunnen een behoorlijk prijskaartje met zich meebrengen. Dat is helemaal oké, want zolang het echt van hoge kwaliteit is, doe je er lang mee. Behandel je het goed, dan hoef je niet om de haverklap vervanging aan te schaffen! Extra reden om artikelen uit het wat hogere prijssegment te kiezen. Van jezelf weet je misschien al welke merken het beste te te vertrouwen zijn. Zo niet, dan kun je altijd navraag doen in je directe omgeving of even van Google gebruik maken.

 

De visuele belofte

Die maak je alleen waar wanneer niet alleen jouw recepten iets doen met de zintuigen van jouw bezoekers, maar je interieur ook. Ruim dus grondig op, maak heel de woon- en eetkamer tot in de puntjes schoon, evenals de andere vertrekken waar gasten komen. Dek de tafel in de sfeer van de gelegenheid of het seizoen, om goed te laten zien dat je aan dit aspect ook volop aandacht hebt besteed. Leg servies en bestek neer dat eveneens bij het samenzijn past. Kies dus een moderne stijl, klassiek, romantisch of iets daar tussenin. Goed nieuws: bestek van van Kempen en Begeer past zich aan iedere situatie moeiteloos aan!

 

Even wat ruimte maken

Dat heeft verschillende betekenissen. Door op een comfortabele bank of stoel in de woonkamer te zitten, laat je de boel even lekker zakken. Maar daar kan ook een heerlijk drankje in de vorm van

koffie, thee, een borrel, sap of water aan te pas komen. Met bijbehorende hapjes, die je helemaal zelf hebt gemaakt! Laat je ook hier weer van je beste kant zien, zodat jouw gasten maar weer wat graag bij je terugkomen voor nóg zo’n perfecte invulling van een avond.

You Might Also Like