In en rondom huis

Singles Day 2022 Sonos

29 april 2022

Het moment om je geluidsinstallatie aan te schaffen of uit te breiden is misschien wel Singles Day 2022. Singles Day is nog eerder dan Black Friday. Maar ook tijdens Sonos Black Friday kun je natuurlijk profiteren van kortingen op je nieuwe geluidsinstallatie. Of kiezen om je Sonos geluidsinstallatie uit te breiden met extra boxen of een soundbar. Bij Sonos zijn er genoeg series en soorten om uit te kiezen voor je geluidsinstallatie. Singles Day 2022 is op 11 november, net als ieder jaar. En Black Friday is in 2022 precies twee weken later. Genoeg kansen dus.

 

Sonos Black Friday

Sonos Black Friday is een mooie kans voor korting op je geluidsboxen of soundbar. Of misschien wel je volledige home cinema set. Sonos heeft namelijk verschillende boxen en soundbars en hele pakketten om een geheel geluidssysteem te realiseren. Bovendien was Sonos ooit pionier op het gebied van draadloze geluidsinstallaties. Je kunt dus rekenen op geluidsapparatuur van een merk met meer dan voldoende ervaring in hun vakgebied. En dus op kwaliteit. Daarom kies je voor een Sonos Black Friday of Singles Day aanbieding.

 

Singles Day en Black Friday

Singles Day en Black Friday zijn dus beide dagen waarop je kunt profiteren van kortingen, maar ze zijn niet op dezelfde dag en zijn ook niet hetzelfde. Black Friday heeft een geschiedenis met verschillende verhalen, maar wordt tegenwoordig gevierd op de vierde vrijdag van november. Ieder jaar valt Black Friday daarom op een andere datum, maar wel ieder jaar op een vrijdag. Singles Day vindt haar oorsprong in China en wordt pas sinds 1993 gevierd. Ieder jaar is Singles Day op dezelfde datum: 11 november. De 11e van de 11e.

You Might Also Like