Uncategorized

Paalmuts kopen

30 maart 2020
paalmuts

Weleens van paalmutsen gehoord? Dit zijn betonnen dakjes boven palen en zuilen die ervoor zorgen dat het metselwerk langer goed blijft en de palen dus langer meegaan! Benieuwd waar je een paalmuts kunt kopen? Lees dan dit blogartikel. 

Paalmuts van Betongoed

Online zijn op vele plekken paalmutsen te koop. Een van de meest bekende webshops is Betongoed. Daar kun je voor de laagste prijs kwalitatief hoogwaardige paalmutsen kopen. En ook nog eens in vele verschillende formaten en kleuren. Heb je hele grote, brede palen bij het gemetselde muur staan? Dan zijn de paalmutsen van een meter bij een meter het meest geschikt! De puntdikte is 5 centimer. Tevens zijn ze zowel in het grijs, antraciet als zwart gecoat beschikbaar. Wil je een hele chique look aan jouw zuilen geven? Dan zijn de paalmutsen die zwart gecoat zijn voor jou het meest geschikt! 

Topkwaliteit

Al deze paalmutsen zijn gemaakt van uitstekende kwaliteit beton wat ervoor zorgt dat ze zeer lang meegaan, zo ook jouw zuilen zelf! Wanneer je geen gebruik maakt van een paalmuts wordt de paal van jouw muur blootgesteld aan neerslag. Doordat deze regenbuien in het metselwerk van de zuil trekken raakt deze eerder beschadigd waardoor je ze op gegeven moment weer opnieuw kunt gaan laten metselen. Iets wat behoorlijke kosten met zich meebrengt! Verzeker je daarom van een paalmuts van beton om dit alles te voorkomen. De neerslag zal op de betonnen paalmutsen terechtkomen en langs de zuilen heen gaan. Andere benamingen voor deze betonnen producten zijn betonpetten en betonhoedjes.

Bekijk het aanbod

Nieuwsgierig geworden naar de goedkope betonnen paalmutsen van Betongoed? Bekijk dan nu online het aanbod en bestel eenvoudig en snel via de webshop. Heb je vragen over welke maat paalmuts je nodig hebt? Stuur ons dan nu een bericht en wij adviseren je graag. Bekijk het assortiment.

You Might Also Like