Inrichting

Nieuwe kussens, nieuwe look

1 december 2015

Er zijn zoveel soorten kussens dat je meestal niet weet waar je moet beginnen. Er zijn verschillende vormen, kleuren, maten, functionaliteiten, kussens voor de sier, om te relaxen, hoofdkussens en ga zo maar door. Kussens brengen sfeer in je huis, bieden extra comfort aan en kunnen een oude bank nieuw leven in blazen. Heb je een huis met veel neutrale kleuren? Kussens met een leuk kleurtje frissen een kamer helemaal op. Wanneer je toe bent aan een nieuwe look in een kamer of de sfeer om wilt gooien, hoef je alleen maar de kussens te veranderen en de uitstraling is totaal anders. Je hoeft niet eens de kussens zelf te vervangen, alleen nieuwe hoezen zijn al genoeg om een verandering aan te brengen. Wanneer je een kussen van satijn gebruikt, creëer je een luxere uitstraling, wanneer je voor gebreid materiaal kiest, zorg je voor een warm en knus gevoel in huis, terwijl linnen natuur en rust in een kamer brengt.

Wanneer je oude stoelen wilt opvrolijken of het zitcomfort wilt verbeteren, zijn er veel verschillende zitkussens om een nieuwe uitstraling te bereiken. Door een zitkussen op een stoel neer te leggen verhoog je niet alleen het comfort, maar zorgt ook voor een goede houding. Dit is natuurlijk een extra voordeel voor mensen met nek en rug klachten, naast dat het er leuk en gezellig uit ziet. Doordat je zelf de vulling kan bepalen, kan je ook een zitkussen gebruiken als verhoging voor bijvoorbeeld kinderen.

Doordat er zo veel verschillende soorten zijn, niet alleen in kleur maar ook vorm en print, kan je kussens helemaal aanpassen naar je eigen karakter en jezelf uiten door de kussens die jij in huis haalt.

You Might Also Like