Inrichting

Meer tijd achter ons bureau

7 februari 2018
tuin meubel outlet oss

Goede kantoormeubelen zijn belangrijk en eigenlijk belangrijker dan ooit. We werken steeds tot een hogere leeftijd door dus brengen we meer tijd door achter ons bureau. Een bureaustoel, bureau, vergadertafel, archiefkast, kantinestoelen of welke kantoorinrichting dan ook dient van de juiste kwaliteit te zijn. Een organisatie kan op deze manier optimaal functioneren en hierdoor kun je ook lichamelijke klachten bestrijden. Doordat er zo een groot aanbod is in kantoormeubelen kunt u elke ruimte binnen uw kantoor naar uw idee inrichten. Goede oplossingen voor het opbergen van bureaumateriaal en een optimaal zitcomfort zijn een zeer belangrijk vereiste.

Kantooromgeving en productiviteit

Als een medewerker niet goed achter het bureau zit kan dit al snel leiden tot last van de spieren en gewrichten.  Klachten van allerlei pijnen in de rug nek of schouders spelen hierbij een rol. Door deze pijnen wordt je afgeleid en kun je niet bijdragen aan een goede productiviteit, het gaat juist ten koste hiervan. Kleuren hebben ook een grote invloed op de productiviteit. De kleuren blauw, groen en wit hebben een bewezen positieve invloed op de mate van het werk dat iemand op een dag aflevert. Zelfs de geur van koffie of pepermunt kan leiden tot een hogere productiviteit. Geurcapsules kunnen voor een effectieve manier en een gelijke verspreiding zorgen.

Aanschaf tips

Hoe lang en welke werkzaamheden ga je uitvoeren? Een arboplek is dan aan te raden als je langer dan 4 uur aaneengesloten werkt. Neem het advies van een adviseur aan over de inrichting van je kantoor dus ook voor je kantoormeubelen. Denk aan wat je doel is voor de ruimte. Wil je mensen ontvangen dan is het prettig om in een goede tafel en vergaderstoelen te voorzien. Misschien heb je wel voldoende aan een bureau, bureaustoel en een kast of ladeblok. Het loont om actief te investeren.

You Might Also Like