In de tuin

De leukste gekleurde stoelen voor je tuin en terras

30 mei 2016

wonen-en-zo_intro

Nu de lente al een flink eind op gang is hebben we natuurlijk al regelmatig in de tuin gezeten en genoten van de mooie bloemenpracht om ons heen. En waarom vinden we die bloemen nou zo mooi? Juist, vanwege de prachtige, vrolijke kleuren! Is het dan niet vreemd, dat we voor de inrichting van onze tuin dan kiezen voor overwegend saai gekleurde tuinsets en loungesets? Niets ten nadele van zo’n lekkere loungebank of comfortabele stoel, maar het ook wil natuurlijk ook wat.

Om de één of andere reden gaan we met zijn allen mee met de trend om een loungeset in onze tuin of op ons terrras te zetten. Het liefste nog onder een overkapping of op een veranda. Tot zover helemaal prima, wat ons betreft. Maar waarom moeten die nu altijd donkergrijs of zwart zijn? Zelfs het verweerde -eveneens heel trendy- steigerhouten tuinmeubilair is dan al een hele verademing om te zien. Zonde, want er zijn namelijk ontzettend veel leuke, comfortabele tuinstoelen in vrolijke, zomerse kleuren te koop. Die kunststof designstoeltjes zijn dé manier om jouw tuin of terras een heel stuk fleuriger en vrolijker te maken, én om een veel originelere inrichting te hebben. Om het nóg leuker te maken: dat gekleurde tuinmeubilair voor he tuin is bovendien ook nog eens heel betaalbaar, zodat je je tuin op een vrij goedkope manier veel en veel leuker in kunt richten.

Nog een voordeel van die gekleurde, kunststof tuinstoelen: ook als er niets, of niet al te veel in jouw tuin in bloei staat, oogt je tuin nog steeds vrolijk omdat je daar dankzij die stoeltjes toch nog de nodige kleur hebt aangebracht. Zo is jouw tuin het hele seizoen door voorzien van genoeg kleur om er zomers en vrolijk uit te zien. Er zijn natuurlijk ontzettend veel kunststof tuinstoelen in alle mogelijke soorten, kleuren, modellen en maten zodat we je een beetje op weg helpen. Dat doen we aan de hand van de populairste tuinstoelen van Designmeubelenstyle.nl, een webshop die zich helemaal richt op betaalbaar designmeubilair.

Veloso; markante blikvanger

wonen-en-zo_veloso

 

Als je een echt karakteristieke stoel zoekt voor jouwtuin, terras of balkon, dan zou de Veloso een hele goede keus kunnen zijn. De fraaie, markante vormgeving maakt de Veloso tot een echte blikvanger in je tuin. Je kunt hem krijgen in een aanta mooie, diepe kleuren, die heel mooi in jouw tuin of op je terras staan.

 

Fresh; strak gevormd stoeltje met een vleugje Italiëwonen-en-zo_fresh

De Fresh is een meer strak gevormde stoel met een vleugje Italiaans design. De goed gevormde zitting en rug geven een prima zitcomfort zodat je er met veel plezier in zult zitten terwijl je van je tuin kunt genieten. Ook de Fresh is er in vele, aansprekende kleuren zodat deze kunststof tuinstoel een echt aanwinst voor jouw terras of balkon kan zijn.

 

Olivera; comfortabel designstoel voor serre, tuin, terras en balkon

wonen-en-zo_oliveraEen heel herkenbaar en markant model, de Olivera. Een heel populair model dat wel iets van een bijzetfauteuil weg heeft. Je kunt de Olivera daar natuurlijk ook voor gebruiken, het is ook een prachtig stoeltje om in de serre te zetten. De flinke rug en royale armleuning zorgen voor meer dan voldoende zitcomfort om optimaal van de lange zomeravonden te kunnen genieten. Optioneel is er ook een kussentje verkrijgbaar waardoor de Olivera nóg lekkerder zit.

You Might Also Like