Inrichting

Laat jouw tafel gewoon op maat maken

30 mei 2016

Kies ook voor een tafel op maat

Zo, de zoektocht naar een nieuwe tafel is begonnen! Weet jij al welk model je gaat kiezen? De kleur en het materiaal dat erin is toegepast? Het is vaak een heel gepuzzel en dan hebben we het nog niet eens over de afmeting gehad. Toch zijn het allemaal aandachtspunten die in je hoofd blijven rond dwalen. Tot je dit leest. Want waarom zou je niet gewoon een tafel op maat laten maken? Heel eenvoudig en het voldoet altijd aan de stijl die je wenst. Denk bijvoorbeeld eens aan een houten tafel met ijzeren onderstel. Dat staat immers altijd uitstekend in het bekende industriële design. Wacht dus niet langer en kijk ook eens naar tafels op maat.

Jouw mogelijkheden

Er zijn heel veel mogelijkheden te noemen wanneer het gaat om tafels op maat. Denk maar aan materialen, kleuren en natuurlijk de gewenste afmeting zodat hij straks perfect in jouw woning past. Voor iedere ruimte is dan wel de perfecte tafel te bedenken. Toch is er eentje die specifiek de aandacht krijgt en dat is wel de houten tafel met ijzeren onderstel.

 

Houten tafel met ijzeren onderstel

Waarom toch deze variant? Heel eenvoudig! Want het industriële design is heel populair geworden. Steeds vaker zien we deze stijl in menig interieur terug. Daarnaast is een houten tafel met ijzeren onderstel ook heel goed te plaatsen in iedere andere woning. Zeker de voordelen die dit model bezit zorgt voor deze unieke voordelen.

Voordelen van een tafel op maat

Een gloednieuwe tafel kopen, daar kan je pas kopzorgen van krijgen. Dus houd het makkelijk en zorg er direct voor dat al jouw behoeften erin zijn toegepast. De tafel op maat heeft daarom de volgende voordelen.

 

Ruimte is geen probleem meer

Deze tafel is veel te groot en die is eigenlijk weer te klein. De kleur vind is niet helemaal wat je wilt of de hoogte is net niet perfect. Je hebt toch immers een bepaalde ruimte in de woning vrij waarbinnen de tafel moet komen te staan. Met een tafel op maat laten maken heb je deze problemen immers nooit. Geef de maten en jouw behoeften aan en jouw droomtafel wordt gerealiseerd.

De beste kwaliteit

We gaan natuurlijk niet inleveren op de kwaliteit. Nee, die is gewoon hartstikke hoog. Niet alleen het soort hout dat wordt toegepast als tafelblad, maar ook het ijzeren onderstel voldoet hieraan.

Alles naar eigen smaak

Iedere tafel wordt met de hand gemaakt. Dat is dus een groot voordeel want je kunt nu je eigen smaak doorgeven. Denk maar eens aan het soort hout dat wordt gebruikt, de kleuren en de wijze van vervaardiging. Samen met een expert wordt er een plan opgesteld waaruit jouw tafel uiteindelijk wordt gerealiseerd.

Denk je nu een tafel op maat laten maken, dat is wel wat voor mij! Bedenk dan zelf de tafel van jouw dromen en ga vervolgens naar de expert. Denk bijvoorbeeld aan de meubelmakers van Houtkwadraat.nl of misschien ken jij er nog wel meerdere mogelijkheden.

 

You Might Also Like