Inrichting

Lekker kuieren in de zetel

13 februari 2020

Net een lange en zware werkdag achter de rug en het enige waar je nog aan kan denken is Netflix and Chill? Even je benen omhoog leggen en de televisie op te zetten? Een gevoel dat alom bekend is en waar iedereen zo van kan genieten. Ook op een luie zondag is het erg fijn om in de zetel te ploffen en er liefst niet meer uit te komen. Een zetel die perfect in het i

interieur past en ook nog eens heerlijk aanvoelt wanneer je een powernap probeert te doen is onmisbaar. Maar kies je nu best voor een hoeksalon, een salon op maat of een zetelbed? 

Hoeksalon 

Wil je de ruimte in uw woonkamer optimaal benutten? Dan is een hoeksalon een perfecte keuze! Een salon met een hoek die perfect in je woonkamer past. Je hebt ook hoeksalons waarvan je een bed kan maken. Dit is zeer praktisch voor wanneer iemand wil blijven slapen. Op deze manier hoef je geen extra logeerbed te hebben, klap gewoon de zetel uit en je hebt een bed. Een ideale oplossing om plaats te besparen. Daarnaast kan je ook nog kiezen voor een lederen hoeksalon en een hoeksalon dat je zelf kan samenstellen. Heel wat extra opties voor nog meer comfort.

Sofa 

Gaat uw keuze toch uit naar een sofa om lekker op te relaxen of met vrienden in te zitten? Dan is een leuke salontafel ook zeker een goed idee. Enorm handig om je kop koffie, boek of afstandsbediening op te leggen. 

Relaxeren

Even op een stoel gaan zitten, je benen omhoog leggen en wat achteruit gaan liggen. Met een goed boek in de hand of gewoon om een siësta te doen. Het belangrijkste blijft toch, gewoon even goed relaxen en je hoofd leeg te maken. Genieten! 

You Might Also Like