Huis

Koopwoningen Groningen bekijken? NAMACO tot u dienst!

7 februari 2020

Bent u op zoek naar uw droomhuis? Zoek dan samen met dé makelaar voor Groningen en omgeving: NAMACO Groningen. Of het nu gaat om de verkoop of aankoop van uw huis. Bij het zoeken naar koopwoningen Groningen helpt NAMACO u om uw droomhuis te vinden. Wanneer u kiest voor de Makelaar Groningen dan kiest u voor kwaliteit die wordt geboden met integere maar wél persoonlijke aandacht. Met onze marktkennis zorgen zij voor de juiste hulp bij de aankoop- of verkoop van uw huis. Omdat Koopwoningen Groningen lid is van de NVM bent schakelt u een gecertificeerde makelarij in.

 

Koopwoningen Groningen inschakelen bij verkoop helpt écht

Koopwoningen Groningen weet als geen ander dat het internet vol staat met woningen die te koop worden aangeboden. Op het internet kunt u zelf uw huis in de verkoop zetten. Maar wanneer u Makelaar Groningen inschakelt bij het verkopen van uw woning dan levert dat u veel voordelen op:

  • Koopwoningen Groningen NAMACO heeft een optimale kennis van de huizenmarkt in Groningen en omgeving. Door dagelijkse koop- en verkoop van onroerend goed is NAMACO bovendien op hoogte van de huidige vraagprijzen. 
  • Voor de verkoop van uw huis kunnen zij een eigen website van uw woning maken.
  • Mensen kunnen de woning via de Virtual Reality App van Namaco bekijken.
  • De woning kan worden gepromoot via Facebook. 
  • NAMACO kan een Art Impression maken waardoor potentiële kopers alle mogelijkheden van het huis ook daadwerkelijk kunnen zien.
  • Deze makelaardij is op de hoogte van (lokale)wet- en regelgeving. 
  • Makelaar Groningen NAMACO spreekt namens u en behartigt dan ook de belangen van u als verkoper. Door ervaring weten de makelaars precies hoe het biedingsproces werkt en blijven daardoor ook kalm onder hoge spanning.
  • Na overeenstemming tot verkoop regelt NAMACO Groningen het zakelijk gedeelte van de verkoop. De makelaar blijft uw belangen behartigen tot na de overdracht.

 

Ook voor aankoop van onroerend goed

Ook voor de aankoop van onroerend goed bent u aan het juiste adres bij Makelaar NAMACO. Voor de aankoop van een huis trekken ze werkelijk alles uit de kast! Allereerst probeert de makelaar uit te vinden welke woning voldoet aan uw eisen en daarmee het meest geschikt is voor u. Vooraf bekijkt de Makelaar Groningen de de koopwoningen Groningen én de omgeving. Want de woning kan er goed uitzien maar de buurt is ook belangrijk! Wanneer u de woning geschikt vindt volgt een bezichtiging. Tijdens deze bezichtiging gaat de makelaar met u mee. Omdat hij dagelijks te maken heeft met koop en verkoop weet hij wat een woning bij benadering waard is. Daarnaast weet hij waar hij naar moet kijken om een goed overzicht van algehele staat van de woning te verkrijgen. Na de bezichtiging kan hij u advies geven over de waarde van de woning. Indien nodig kan NAMACO u adviseren om een bouwtechnisch onderzoek of een funderingsonderzoek te laten verrichten. De makelaar ziet er bij de koopovereenkomst op toe dat deze geen nadelige voorwaarden bevat. Mochten er onverhoopt toch geschillen optreden dan staat de makelaar ook voor u klaar. NAMACO is natuurlijk ook aanwezig bij de oplevering van de koopwoningen Groningen om te kunnen controleren of aan alle voorwaarden is voldaan door de koper.

You Might Also Like