Grote klussen, Kleine klussen

Koop al je schildersbenodigdheden bij LavanTil

21 juli 2016

Al meer dan tien jaar levert LavanTil de beste schildersbenodigdheden. Met veel liefde en passie wordt ervoor gezorgd dat alle schilders, van particulieren die een halletje willen bijwerken tot professionals die de binnen- en buitenkant van een heel huis voor hun rekening nemen, beschikken over de beste materialen en handigste schilderoplossingen. Zo wordt er altijd prima werk afgeleverd. Bij onze groothandel vind je hoge kwaliteit verf, kwasten, rollers en andere schildersbenodigdheden. Alles van A-merken, zodat je kunt bouwen op de materialen. Want zoals iedere schilder weet: een mooie klus begint en eindigt bij het goede materiaal. Daar weten we bij LavanTil alles van – en we helpen jou dan ook graag op weg.

Wat kun je vinden bij LavanTil?

LavanTil is een groot voorstander van kwaliteit. Daarom leveren we alleen verf van A-merken, of van ons eigen huismerk. We werken al jaren lang met Sigma-verf: een van de beste producten die je kunt vinden op de Nederlandse markt. Een ruim assortiment verf zorgt ervoor dat je voor iedere klus bij ons terecht komt. Grondverf en muurverf, maar ook lakverfsoorten, metaalverf en vernis zijn verkrijgbaar tegen zeer scherpe prijzen. Daarmee garandeer je een goede dekkende laag, en lever je altijd goed werk af. Een goede kwast en roller zijn daarbij ook van groot belang. Met de spullen van ProGold biedt LavanTil een oplossing op maat voor iedere schilderklus. Kijk rond in ons ruime aanbod op de webshop, en je zal zeker vinden wat je nodig hebt. Overigens kun je ook voor alle andere schildersbenodigdheden die je maar kunt bedenken, bij ons terecht. Afdekmaterialen, kit- en plamuurspullen, en bouwmaterialen hebben we gewoon op voorraad.

Snel geleverd, met persoonlijke aandacht

Ga je een schilderklus ondernemen, dan wil je je geen zorgen hoeven te maken over de levering van de spullen. Groothandel LavanTil zorgt er dan ook voor dat de spullen die je bestelt zo snel mogelijk klaarliggen om opgehaald te worden in Oosterhout. Verzenden kan natuurlijk ook. Bestel je spullen van meer dan €150, dan sturen we het zelfs gratis naar je toe. De producten komen rechtstreeks uit de fabriek jouw kant op, waardoor je er zeker van kunt zijn dat alles in goede staat verkeert. Met de focus op snelheid en klantvriendelijkheid streeft LavanTil ernaar de nummer één schildersbenodigdheden-shop in Nederland te zijn.

Maak gebruik van mooie aanbiedingen

Voor kwaliteit betaal je natuurlijk een prijs. Daar staat weer tegenover dat je er veel langer plezier van hebt, en dat je sneller en efficiënter kunt werken. Bij LavanTil lopen er bovendien vaak mooie kortingen en aanbiedingen, waardoor de A-merken nog een stukje aantrekkelijker worden. Heb je vragen of opmerkingen, of wil je advies inwinnen voor een moeilijke klus, dan kun je de klantenservice altijd opbellen. Dat is de service waar LavanTil bekend om staat. Neem snel een kijkje in de webshop en koop de schildersbenodigdheden waarmee je iedere klus tot een succes maakt.

You Might Also Like