Keuken

KEUKENMATCH, de leukste keukenwinkel van Nederland!

16 augustus 2018

Keukenmatch is een grote keukenwinkel in Sittard. Wie niet met de plaats bekend is…, Sittard ligt in Limburg! Het leuke aan deze keukenzaak is dat je 100% persoonlijke aandacht krijgt, en niet te maken hebt met opdringerige verkopers. Het team luistert naar je wensen en ideeën. Je krijgt eerlijk advies én er wordt met je meegedacht. Uiteindelijk is er maar een doel, en dat is samen met jou, jouw droomkeuken te realiseren.

Vintage meubelen

Wat Keukenmatch onderscheid is dat ze ook een groot aantal vintage meubelen in de winkel heeft staan. Vintage meubilair laat zich namelijk perfect combineren met een moderne en nieuwe keuken. Waar strakke elementen de stoere basis vormen, geven vintage kasten en andere interieurstukken juist een speels geheel. Het leuke aan het antiek is dat het tijdloos is en veel karakter met zich meebrengt. Wie het wilt zien moet zeker eens langskomen in de showroom te Sittard waar je de meest prachtige tafels, kasten, en andere objecten kunt bewonderen. Natuurlijk kun je ook enkele indrukken opdoen via de website. Hier hebben ze namelijk een fotoalbum van enkele vintage meubelen staan, waar je overigens ook een prijs bij ziet staan. Zo krijg je meteen een indruk van wat de prijzen zijn.

Goedkoop een keuken kopen

Een mooie keuken hoeft niet duur te zijn. De prijs bepaal je immers zelf. Je kunt het zo duur maken als je zelf wilt. Keukenmatch kan voor nagenoeg ieder budget een keuken realiseren. Een keuken kopen hoeft dus niet duur te zijn. De winkel raad je aan om een afspraak te maken zodat er zo’n 1,5 uur voor je ingepland wordt. Hierbij worden al je droomwensen op papier gezet, en een rondje gemaakt door de winkel om je smaak te bepalen. In de showroom in Sittard staan complete tientallen keuken, en nog een groter aantal voorbeelden als het gaat om handgrepen en apparatuur.

Interieurdesign, een bezoekje thuis

Niet voor iedereen is het mogelijk, of even handig, om naar de keukenwinkel in Sittard toe te komen. Soms is het praktischer of prettiger wanneer er een adviseur bij jou thuis komt. Ook dat is bij Keukenmatch mogelijk! Wanneer een keukenadviseur het opmeten doen, dan weet je ook 100% zeker dat alle maten kloppen. Bovendien kan er meteen rekening gehouden worden met de inrichting, bouwstijl, lichtinval, en mogelijkheden. De droomkeuken kan vaak ter plaatse ontworpen worden, want de adviseur neemt een laptop mee, verschillende keukengidsen, en stalen van materialen en kleuren.

Goede voorlichting kost niets

Een keuken kopen doe je niet iedere dag. Daarom is het goed om je eens eerlijk te laten voorlichten. Soms is hetgeen wat je voor ogen had toch niet zo praktisch. Keukenmatch heeft meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van keukenontwerp, waarbij rekening wordt gehouden met wensen, smaak, inrichting, en gebruik. Maak gratis en vrijblijvend eens een afspraak. Bovendien hoef je niet uit Limburg te komen om bij Keukenmatch een keuken te kopen, of advies in te winnen. De koffie staat altijd klaar!

Meer dan alleen keukens en vintage meubilair

De leukste keukenwinkel van Limburg heeft een up to date website waarbij je regelmatig nieuwe blogs en recepten kunt terugvinden. De recepten kun je meteen in je nieuwe keuken uitproberen! De blogs variëren van onderwerp, maar er zitten ook regelmatig nuttige tips tussen. Denk aan hoe maak je de oven eenvoudig schoon, of waarmee reinig je het nieuwe granieten aanrechtblad.

6 dagen per week open

Kom vrijblijvend eens langs, of maak een afspraak voor gratis advies. Het adres van de keukenshowroom is Rijksweg Zuid 216, 6134 AG in Sittard (Limburg). Er is veel parkeerplek en ook voor vragen tussendoor hebben ze altijd tijd. Tot snel!

You Might Also Like