Elektronica

Dit mag niet ontbreken in een moderne keuken

16 augustus 2018

Voor velen is de keuken de belangrijkste ruimte in huis, waar wij de meeste tijd doorbrengen. Een ruimte die prettig moet aanvoelen en voorzien is van alle gemakken. Een mooie keuken is belangrijk voor het hele huis. Het bepaalt de sfeer, comfort en rust van jouw huis. Naast het design van de keuken zijn ook de (inbouw) apparaten belangrijk. Deze helpen jou dagelijks bij diverse werkzaamheden. Een strakke keuken, die is voorzien van alle gemakken wil toch eigenlijk iedereen?

Moderne keuken apparatuur

Bij het bezoeken van een keukenwinkel merk je gelijk dat technologie steeds verder gaat als we kijken naar apparatuur. Afzuigkappen die uit het keukenblad te voorschijn komen en koffiemachines in de achterwand. De trend is dat alles weg gewerkt moet worden en zoveel mogelijk uit het zicht. We willen namelijk gebruik maken van zoveel mogelijk apparatuur, maar er zo min mogelijk tegenaan kijken. Bij het ontwerpen van nieuwe keukenapparaten houdt de fabrikant hier al rekening mee. Zo is een inbouw vaatwasser niet meer weg te denken uit een moderne keuken en zien we steeds meer ovens met een moderne touch aan de voorkant.

Slimme apparaten voor in de keuken

Ook in de keuken vinden wij steeds meer slimme apparatuur. Grote koelkasten met touchscreens waar je jouw notities op kunt invoeren en espressomachines die automatisch een kopje koffie voor jou zetten als je wakker wordt. Deze smart home oplossingen worden steeds populairder. Zo heeft bijvoorbeeld een miele vaatwasser een smartstart functie, waarmee de vaatwasser alleen zijn werk doet wanneer het energie daltarief geldt. Dit zijn natuurlijk fantastische functies die jou helpen met het verduurzamen van je huis. Naast het meedenken aan het milieu is de toekomst van keukenapparaten ook erg prettig. Deze keuken gadgets worden steeds slimmer en maken jouw werk makkelijker. Een jarenlange trend is het bedienen met je smartphone of tablet. Het bedienen met een app van allerlei apparaten zien wij ook steeds vaker terug in de keuken. De technologie staat niet stil en over een aantal jaren hoeven we waarschijnlijk niet veel meer te doen in onze eigen keuken.

You Might Also Like