Sfeer

Kaarsen kopen voor een gezellige sfeer in huis

6 oktober 2017

Op zoek naar sfeer en gezelligheid? Zeker nu de dagen weer korter worden, de temperaturen lager en de windvlagen harder wordt er meer tijd thuis doorgebracht. En als je dan toch meer thuis bent, dan kun je er ook meteen maar het beste van maken, toch? En daarmee bedoelen we dan het creëren van een gezellig sfeer in huis waarin je je fijn en gelukkig voelt. Een goede manier om sfeer te creëren is het branden van een aantal mooie kaarsen. Het zachte licht van de vlam geeft de kamer een mooie, warme gloed. Het scherpe wijkt voor een iets diffusere omgeving en daar kun je je heerlijk in onderdompelen.

Kaarsen van Bolsius

Kaarsen zijn verkrijgbaar in ontzettend veel kleuren, afmetingen en verpakkingen. In Nederland is Bolsius de grootste kaarsenmaker. Het assortiment van Bolsius blinkt uit in kwaliteit, verscheidenheid en eerlijke prijzen. De kaarsen branden schoon op, zonder walmen en roeten en hebben een lange brandtijd. Een aantal populaire kaarsen uit het Bolsius assortiment zijn:

  • Rustieke kaarsen
  • Stompkaarsen
  • Drijfkaarsen
  • Geurkaarsen
  • Dompelkaarsen
  • Bolkaarsen
  • Tafelkaarsen
  • Theelichten
  • Fakkels

Kaarsen van Gouda

Gouda kaarsen zijn ook onderdeel van de firma Bolsius. Gouda kaarsen onderscheiden zich door verbeterde ingrediënten en een katoenen lont, waardoor de vlam nog stabieler brand, de verbranding nog schoner en de brandtijd nog langer is. Ook heeft Gouda stearine kaarsen in het assortiment. Bij de verbranding van stearine komen bijna helemaal geen afvalstoffen vrij. Je ziet deze kaarsen daarom ook op plaatsen waar veel kaarsen worden gebrand en bij mensen die heel slecht tegen de vrijkomende stoffen kunnen bij de verbranding van paraffine kaarsen. De kaarsen van stearine herken je aan het rode label op de verpakking.

Kaarsen kopen online

Kaarsen kun je kopen op allerlei plekken. Ook de Bolsius kaarsen liggen in vele schappen. Het nadeel van het aanbod in fysieke winkels is dat het assortiment beperkt is, omdat er simpelweg heel erg veel kaarsen bestaan en daarvoor niet genoeg ruimte is. Het voordeel van online winkels is het complete aanbod van alle beschikbare kaarsen. Nog een andere reden om kaarsen online te kopen is dat je ze niet perse eerst hoeft vast te houden, te proeven of te testen. Een kaars is een kaars en met een juiste afbeelding en beschrijving weet je precies wat je koopt.
Er zijn verschillende aanbieders van kaarsen online. De webshop waar wij het meest van gecharmeerd zijn is VanKaarstotServet. Behalve het complete aanbod, zijn de kaarsen ook netjes gesorteerd en hebben ze goede afbeeldingen en beschrijvingen. Bovendien zijn de prijzen het meest aantrekkelijk in de kaarsen webshop VanKaarstotServet.

You Might Also Like