Inrichting

Wat kan een interieur specialist voor jou betekenen?

3 oktober 2017

Wat kan een interieur specialist voor jou betekenen?

Ben je thuis of op kantoor het verbouwen? Weet je niet hoe je een bepaalde ruimte in moet richten om de juiste sfeer of uitdrukking te geven? Wil je de slaapkamer verbouwen, maar nét iets meer dan een ander behang en een nieuw bed? Dan kan een interieurstylist jou erbij helpen om jouw droomslaapkamer te ontwerpen!

Jouw interieur is gebaseerd op persoonlijke voorkeuren, deze voorkeuren kan je aangeven en vervolgens gaat de interieurstylist aan de hand van jouw wensen aan de slag. Dankzij het creatief en ontwerpend vermogen zal je een passend advies krijgen over de inrichting van jouw ruimte. Een interieurstylist is altijd op de hoogte van de laatste interieur- en modetrends. Een paar uurtjes een interieurstylist inschakelen kan al genoeg zijn, de inzichten van de stylist kunnen jou nieuwe inzichten geven die jij door een tunnelvisie nooit hebt gezien.

Een interieurstylist werkt zeer klantgericht, dit houdt in dat een interieurstylist een ontwerp maakt die aan de wensen en het geldbudget van de klant voldoet. Tijdens het ontwerpen zal de specialist rekening houden met allerlei details zoals: ruimte indeling, verlichting, sfeer, accessoires, kleur, materiaal et cetera.

De kosten van een interieur specialist is afhankelijk van verschillende factoren, onder andere het aantal ruimtes dat je wilt laten restylen en de vorm van styling; wil je alleen interieuradvies of ben je ook op zoek naar een daadwerkelijk ontwerp of zelfs de uitvoering van het ontwerp? Zoals je misschien wel kunt begrijpen is een interieuradvies goedkoper dan ook de volledige uitvoering. Daarnaast kan je vaak ook nog kiezen voor diverse extra’s zoals het laten opstellen van een lichtplan, het laten ontwerpen van een plattegrond, een passend accessoire pakket et cetera.

Bij vrijwel elke interieur adviesbureau kan je een vrijblijvende afspraak en offerte aanvragen. Schakel dus een interieur specialist in om jouw dromen te realiseren!

You Might Also Like