Sfeer

Fotootje, fotootje aan de wand

3 augustus 2016

Een huis wordt pas echt van jezelf door de details. Goede decoratie zorgt dat je je sneller thuis voelt en de woning net dat beetje extra heeft. Denk aan een leuke vaas in de hoek van de kamer, een fleurige plant op  tafel of een mooie foto aan de wand.

Creëer de juiste sfeer

Het voordeel decoratie, zoals een foto aan de muur, is dat je aan de hand van een foto de juiste (en persoonlijke) sfeer kan creëren. Wil je de uitstraling chique en rustig houden? Kies dan voor een lichte foto. Wil je juist dat de foto opvalt? Kies dan juist voor een foto die eruit springt. Uiteraard hangt de uitstraling ook samen met de kleur van de muur en om welke muur het gaat.

Kies het juiste materiaal

Niet alleen de foto is van belang. Ook het materiaal waarop de foto wordt gedrukt kan behoorlijk van invloed zijn op de sfeer in de woning. Tegenwoordig kun je foto’s bedrukken op allerlei materialen, waaronder karton, canvas, hout, plexiglas, forex, aluminium of zelfs bamboe. Op internet vind je betrouwbare fotoservices zoals HEMA en Fotofabriek.nl die dat uitstekend kunnen doen. En zelfs bij Kwantum kun je tegenwoordig al een foto op hout laten bedrukken.

Kwalitatieve wanddecoratie

Wil je je huis opnieuw inrichten of een leuke opfrisbeurt geven? Denk dan zeker ook aan wanddecoratie en neem eens een kijkje op de sites van de verschillende aanbieders. De kwaliteit van de tientallen fotoservices kunnen namelijk nogal van elkaar verschillen. Kijk daarom altijd even naar de awards en/of prijzen die de betreffende site heeft gewonnen. Of simpeler; maak gebruiker van een vergelijker. Want, liever iets meer betalen en een foto van topkwaliteit aan de muur, dan voor de budgetoptie kiezen en een wazige foto die je zelfs met een bril niet scherp krijgt!

You Might Also Like