In de tuin, Inrichting

Inrichten van een zomerse tuin of veranda

20 juni 2018

Eerder schreven wij een artikel over de voordelen van binnen interieur in je tuin. Hiermee zorg je voor extra comfort, gezelligheid én zorg je ervoor dat je interieur een geheel vormt. Dit is natuurlijk een gouden tip voor de zomer, alleen is het misschien nog niet helemaal duidelijk hoe je precies je binnen interieur naar buiten kan halen.

Zitmeubels

Je kan je binnen interieur naar buiten halen door meubels die je eigenlijk binnen verwacht, naar buiten te halen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bank of een fauteuil. Dit is niet alleen heerlijk om op te loungen, maar je kan hiermee ook eindeloos variëren op het gebied van styling. Kies hierbij natuurlijk wel een bank of fauteuil die geschikt zijn voor outdoor gebruik.

Bovendien zijn er ook minder voor de hand liggende keuzes voor het inrichten van een tuin. Zo kan je ook bijvoorbeeld een mooie (gebruikte) eettafel buiten neerzetten of kan je ervoor kiezen om buiten een bar neer te zetten inclusief barkrukken. Wat ook erg bijzonder is, zijn outdoor zitzakken. Deze zijn van een speciaal materiaal gemaakt, zodat je deze in de buitenlucht kan gebruiken. Op webwinkels, zoals Zitzakkenstore vind je een ruim assortiment met outdoor zitzakken. Binnen dit assortiment kan je ook nog eens kiezen uit talloze verschillende kleuren.

Decoratie

Ook buiten is de decoratie van een ruimte erg belangrijk om de sfeer te bepalen. Hierbij kan je kiezen voor buitenschilderijen of kussens in je bank. Wat ook een erg leuke trend is, is het gebruik van buitenkleden. Deze zijn van een speciale kunststof gemaakt, zodat je deze tijdens de regen gewoon buiten kan laten liggen. Dit is niet alleen erg mooi, maar ook nog eens erg handig en onderhoudsvriendelijk. Zorg er hierbij wel voor dat je decoratie in de juiste vorm en afmeting is, op deze manier mixt dit goed met de rest van je inrichting.

You Might Also Like