Groen wonen, In de tuin

Een tuinposter origineel en op maat

29 februari 2016

Nu het voorjaar er weer aankomt voelde ik het beginnen kriebelen. Ik moest wat aan de tuin gaan doen, maar waarmee kan ik in godsnaam nog origineel uit de hoek komen. Vooral omdat ik ook nog eens twee linkerhanden heb. En toen botste ik op 123tuinposter.nl. Een tuinposter bleek de oplossing te zijn!

 

Op de site kan je kiezen uit meer dan 4.000 afbeeldingen voor op je tuinposter, dus het zou al toeval zijn moest je dezelfde tegenkomen. Moest je toch niets naar je gading vinden tussen de stockbeelden, dan kan je ook nog heel eenvoudig je eigen foto doorsturen voor op je tuinposter. Zo heb je helemaal een muurposter die niemand anders heeft. En dat zonder enige moeite of je vuil te maken!  Een landschap, je huisdier of je vriend/vriendin, je kan het zo gek niet bedenken of het kan op de tuinposter. Zelf koos ik overigens voor het strand van Cancun, waar ik vorige zomer was. Als ik nu naar mijn muurposter kijk, denk ik altijd aan vakantie.

 

Na het uploaden kon ik overigens heel eenvoudig de afmetingen ingeven van de tuindoek. Je bestelt tot op de centimeter nauwkeurig. Zelf heb ik maar een klein tuintje, maar je kan je tuinposters tot maar liefst 4 meter x 10 meter bestellen. Dat is werkelijk groot! Na het ingeven van de afmetingen van het tuindoek krijg je ook onmiddellijk de kostprijs. Deze viel reuze mee!

 

 

Tuinposters monteren zonder moeite

 

Op de site krijg je heel wat voorbeelden van klanten en hoe ze met hun tuinposters aan de slag zijn gegaan. Hoewel ik er nog niet eerder van gehoord had brengt 123tuinposter.nl blijkbaar al meer dan 10 jaar tuinposters op de markt. Als je zo lang meedraait moet de kwaliteit van de tuinposters wel in orde zijn lijkt me.

 

Ik kon kiezen uit maar liefst 10 systemen om mijn tuinposter te monteren. Ik heb deze gewoon tegen een blinde muur gehangen, zodat ik niet langer op een donkere muur moet kijken, dus ik koos voor de zelfklevende optie. Maar net zo goed kies je voor een houten of aluminium frame of plaats je het centraal in je tuin. Het kleven ging overigens als een fluitje van een cent. In nog geen minuut was de poster aan de muur bevestigd. En als ik dat kan, kan iedereen het.

 

 

Netjes op tijd, perfecte kwaliteit 

 

De kwaliteit van de tuinposter is overigens uitstekend. Een haarscherpe foto, het water loopt er gewoon af en vuil komt er eigenlijk niet op. Bovendien kreeg ik er 3 jaar garantie op, dus dat is mooi meegenomen. Ik denk dat ik de tuinposter wat sneller ga vervangen, maar het geeft toch zekerheid.

 

Binnen de week stond de koerier met de tuinposter voor mijn deur, netjes binnen de afgesproken levertermijn.

 

Ondertussen hangt de tuinposter netjes in mijn tuin te blinken en heb ik een uniek stuk voor de komende zomer. Ik kan het alvast iedereen aanraden.

You Might Also Like