Huis

Hoe kan ik inboedel ontruiming aanpakken?

27 september 2019

Het kan zomaar voorkomen dat je je een inboedel ontruiming nodig hebt.  Dit geldt zowel voor bedrijven als voor privéwoningen of huurhuizen. Dit kan zijn omdat een huurder zijn of haar spullen heeft achtergelaten, omdat iemand overleden is of omdat je zelf gewoon van je spullen af wilt. Wat de reden ook is, er komt een hoop op je af als aan inboedel ontruiming gaat doen. De eerste vragen die al door je hoofd spoken zijn waarschijnlijk hoe je al die spullen het huis uit gaat krijgen en waar je deze spullen dan vervolgens moet laten?

Waar kan ik met mijn inboedel na ontruiming naartoe?

Wanneer je een heel huis of bedrijf leeg gaat halen zal je verbaasd zijn over het aantal meubels, planten, schilderijtjes en spulletjes dat er staat. Een mens verzameld nou eenmaal veel spullen en dit zie je duidelijk terug bij huizen of bedrijven. Maar waar blijf je met al die spullen? Bedrijven als Wovia www.wovia-woningontruiming.nl bieden hiervoor allerlei manieren aan. Je kunt er zelf voor kiezen om de meubels bijvoorbeeld naar een kringloopwinkel te brengen of om ze gewoon naar het stort te brengen. Maar er zijn nog veel meer,  misschien beter passende, manieren om dit probleem op te lossen. Vooral als het om meubels gaat waar je zelf aan gehecht bent of die nog waarden hebben.

Opkoop en inboedel ontruiming

Een bedrijf als Wovia inboedel ontruiming biedt de service om je inboedel naar dagwaarde in te schatten en van je over te kopen. Deze prijs wordt vervolgens berekend met de offerte die wordt opgesteld. Het voordeel hiervan is dat de meubels een nieuw, geschikt adres krijgen en dus niet zomaar worden afgevoerd naar een stort. Dat zou natuurlijk doodzonde zijn. Daarnaast neemt het voor jou ontzettend veel moeite weg. Want wie wil er honderd keer op en neer rijden naar een kringloopwinkel om een volledige inboedel na ontruiming weg te brengen. 

Daarnaast kunnen kringloopwinkels ook lang niet alles zomaar van je overnemen. 

Op het blog van Flexplekboeken.nl lees je alles over bedrijfsontruiming.

Inboedel opslag na inboedel ontruiming

Het kan zijn dat je na een inboedel ontruiming deze zelfde inboedel weer wilt gebruiken in je nieuwe woning, maar er tussendoor ergens mee naartoe moet. VOor die overbrugging zijn er allerlei mogelijkheden. Je kunt het bij familie in een garage zetten of gebruik maken van de vaak peperdure garageboxen. Wat echter een hele goede, tijdelijk oplossing zou zijn is om een bedrijf als Wovia je spullen gewoon even tijdelijk op te laten slaan. Zij hebben hier speciale, veilige lockers voor zodat je spullen op een veilige en schone manier kunnen worden opgeslagen. De kosten hiervan zijn veel lager dan de kosten van self-storage lockers en daarnaast hoef je ook je familie niet lastig te vallen met jouw inboedel. Een groot voordeel van deze service is dat de inboedel na ontruiming door dat zelfde bedrijf ook worden opgeslagen. Dat ontneemt je al het werk!

Zo kun je dus heel gemakkelijk je woning of bedrijf laten ontruimen zonder dat dit je als eigenaar heel veel moeite en werk kost.

Op de website van Bouw Leverancier lees je meer over inboedel ontruiming.

You Might Also Like