Kamers

Het is tijd voor jouw droomslaapkamer

6 november 2018

Wil jij een echt unieke, tijdloze slaapkamer? En houd jij van natuurtinten in de slaapkamer? Online kun jij alles vinden! Door een prachtige natuurtinten slaapkamer te gebruiken, ontstaat er de rust waar je zo naar verlangt. Creëer een oase van rust in je eigen slaapkamer. Leg de nadruk op kalme, rustige en natuurlijke tinten voor een natuurlijke uitstraling in plaats van op drukke prints en felle kleuren. Op deze manier neem je een stukje natuur met je mee in je huis.

Combineer zoals jij wilt voor jouw droomslaapkamer

Een landelijke uitstraling is net even anders dan je gewend bent, maar toch erg mooi en het oogt erg natuurlijk. Het mooi is dat jij zelf kan kiezen hoe je het wilt hebben. Je kunt het zo bont of neutraal houden als je zelf wilt. Houd je van bruintinten? Wil je juist veel afwisseling? Of wil je een interessante twist geven met een andere kleur erbij? Dit kan! Experimenteer met natuurtinten die goed op elkaar aansluiten, wat je ook doet!

Je huis opleuken met een dierenschedel

Zoek jij iets nieuws voor in je huis? Houd je van een landelijk karakter? Dan hoef je niet verder te zoeken! Met deze decoratieve dierenschedel geef jij je huis een stoere, landelijke en eigentijdse look. Om deze toffe decoratie nog beter passend te maken, zorg je voor eenvoudige kleuren in je huis. Een landelijk interieur heeft namelijk basale kleuren die in de natuur zijn terug te vinden. Deze dierenschedel als decoratie is er in verschillende kleuren en soorten. Elk met een eigen verhaal.

Jouw interieur, natuurljik

Gebruik natuurlijke materialen in je huis; dit zal de landelijke look nét die extra boost geven. Zorg voor aardse tinten en natuurkleuren, zoals bruin en groentinten. Denk ook aan kleine imperfecties voor deze look. Je kunt dus allerlei verschillende interieurs elementen toevoegen; niets is te gek. Rauwe afwerkingen en gedeeltelijke onafgemaakte onderdelen zorgen voor de wow-factor in jouw huis!

You Might Also Like