Inrichting

Haal buiten naar binnen met een boomstam bijzettafel

8 november 2016

Een functionele eyecatcher

De afgelopen jaren is er duidelijk sprake van een interieurtrend waarin de natuur een steeds belangrijkere rol inneemt. Buiten wordt weer op allerlei manieren naar binnen gehaald. Denk bijvoorbeeld maar eens aan keramische tegels in houtlook, of de toenemende populariteit van behang in bloemenprint. Deze ontwikkeling komt niet uit de lucht vallen. Er lijkt een groeiende behoefte te zijn om ons interieur een rustpunt te laten vormen in ons drukke en gejaagde bestaan. Het naar binnen brengen van de natuur is een zeer geschikte manier om in deze behoefte te voorzien. In dit blog aandacht voor een functionele eyecatcher die perfect binnen deze back to basic-trend past, namelijk de boomstam bijzettafel. Deze is bijvoorbeeld bij Indeco Design te verkrijgen.

Een boomstam in uw eigen urban jungle?

Eén van de meest rigoureuze variant binnen de hierboven ecotrend is de zogenaamde urban jungle. Zoals als de naam al doet vermoeden, domineren hierin vooral veel groene planten de aanblik van het interieur. Meestal in combinatie met bijvoorbeeld behang en kunstwerken met een botanisch karakter. Wilt u full urban jungle gaan? Zorg er dan bijvoorbeeld voor dat ook de functionele elementen van uw interieur, zoals tafels, een natuurlijk karakter krijgen. Dat is met een boomstam bijzettafel in een handomdraai geregeld. Hiermee waant u zich dan ook het hele jaar door in uw eigen natuurlijke paradijs. Helemaal zen dus!

Voor iedereen een interessante aanwinst

We kunnen ons natuurlijk ook goed voorstellen dat u de natuur weliswaar weet te waarderen, maar dat u dit liever op een wat subtielere manier naar uw interieur wilt vertalen. Ook dan is een boomstam bijzettafel een perfecte toevoeging voor uw interieur. Een boomstam bijzettafel verlevendigt namelijk moeiteloos elk type inrichting: van traditioneel tot modern. Daarnaast kent een boomstam bijzettafel nog een aantal kenmerken die hem ook voor u tot een zeer interessante aanwinst maken. Kijk maar:

    • Multifunctionaliteit: de bijzettafel is bijvoorbeeld ook prima als kruk te gebruiken
    • Een boomstam bijzettafel is puur, robuust en elegant tegelijkertijd
    • Hout is hygroscopisch en past zich aan aan de omgeving, altijd een unieke tafel dus!
    • Zowel binnen als buiten neer te zetten
    • In tegenstelling tot bijvoorbeeld kunststof is hout volledig afbreekbaar

Een natuurlijk rustpunt

Heeft u ook behoefte aan een natuurlijk rustpunt is uw leven? Dat ook nog eens enorm functioneel is en er bijzonder aantrekkelijk uitziet? Denk dan eens aan de aanschaf van een boomstam bijzettafel. Met een boomstam bijzettafel bent u verzekerd van een uniek product dat elk interieur tot een organisch geheel maakt!

You Might Also Like