Inrichting

De voordelen van een slaapbank

8 november 2016

Komt het regelmatig voor dat mensen bij je blijven slapen? Wellicht is een slaapbank dan iets voor jou! Niet iedereen heeft voldoende ruimte in huis om een logeerkamer te maken voor mensen die blijven slapen. Met een slaapbank is het mogelijk om extra ruimte voor slapers te creëren, zonder veel ruimte in te moeten leveren. Een slaapbank is niet alleen voor ouderen een interessante toevoeging aan hun interieur, ook onder studenten zijn de slaapbanken erg populair. Zij hebben in hun kleine studentenkamer vaak niet de ruimte om een bed en een bank kwijt te kunnen, waardoor een slaapbank de ideale oplossing vormt.

Werking van een slaapbank

Het voornaamste voordeel van een slaapbank is vanzelfsprekend de extra ruimte die je hiermee creëert voor slapers. Naast de extra ruimte is ook het feit dat je niet direct ziet dat het om een slaapbank gaat een voordeel. Het lijkt voor bezoekers namelijk alsof je een gewone bank hebt, totdat je deze uitklapt.

De precieze werking van de slaapbank verschilt per model. Vaak komt het erop neer dat de onderzijde van de slaapbank uittrekbaar is, waardoor de bank een stuk breder wordt. De kussens aan de zij- en achterkant van de bank kun je vervolgens op het uitgeschoven deel leggen om een zachte ondergrond te creëren.

Een slaapbank online bestellen

Er zijn verschillende webwinkels die slaapbanken aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan Leen Bakker, IKEA, enzovoorts. Het voordeel aan het bestellen van een slaapbank via Leen Bakker is dat zij de slaapbank bij je thuis af komen leveren. Zo hoef je deze niet zelf op te halen, wat tijd en moeite bespaart! Na het afronden van de bestelling van de slaapbank heb je deze over het algemeen binnen enkele dagen in huis.

Je kunt er ook voor kiezen om de slaapbank eerst in een fysieke vestiging uit te proberen, waarna je deze online bestelt of vanuit de winkel thuis laat afleveren.

 

You Might Also Like