In de tuin

Goedkoop tuinhout koopt u bij de houthandel

10 januari 2019

Of u nou op zoek bent naar een simpele schuttingdeur, een tuinhuis met overkapping of een grote hoeveelheid kastanje palen bij Tuinhoutdiscount.nl bent u aan het juiste adres. Houthandel Tuinhoutdiscount.nl, ook wel bekend als Tuinhout Discount of THD, heeft alles wat u zoekt tegen de laagste prijzen van Nederland. Door het inkopen van producten zo dicht mogelijk bij de producent kan deze houthandel de prijzen vaak lager houden dan die van onze concurrenten.

Een enorm assortiment tuinhout

Bent u van plan de tuin eens flink om te gooien en een mooi project neer te zetten? Dan heeft u aan houthandel Tuinhoutdiscount.nl een goede partij om u hierin te ondersteunen. Met een ruim assortiment in alles wat u maar nodig heeft voor uw tuin kunnen wij u vrijwel altijd van dienst zijn. Tuinhoutdiscount.nl beschikt over een assortiment met daarin ruim 5000 producten. Onder deze producten bevinden zich verschillende houtsoorten, namelijk; Hardhout, Douglas hout, Accoya hout, Vurenhout, Geïmpregneerd hout en Eikenhout.

Service op maat van de specialist

Bij THD streven ze er naar elke klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wilt u het liefst eerst een stukje persoonlijk advies voordat u een aanschaf doet? Geen enkel probleem! Bij Tuinhoutdiscount.nl in de winkel, via de chat, telefonisch of per mail helpen zij u graag bij uw keuze en informeren zij u zo goed mogelijk over de verschillende producten.

Hout van de houthandel laten monteren

Met de jarenlange ervaring die Tuinhoutdiscount.nl heeft als houthandel en als leverancier van vele hoveniers hebben zij de afgelopen jaren een groot en vooral betrouwbaar netwerk aan partners opgebouwd. THD heeft voor elke soort klus meerdere partners die u het werk uit handen zouden kunnen en willen nemen. Zit u er dus niet zo op te wachten om zelf aan de slag te gaan met de palen? Dan laat u deze toch monteren door één van de partners? Neem contact met ons ze voor meer informatie.

You Might Also Like