Styling

Een gepersonaliseerde look voor jouw muur met een fotobehang op maat

16 maart 2016

Ben je die kale of saaie muur in je kamer ook zo zat? Voor een metamorfose van je interieur, kun je beginnen met de muur. Geef je kamer makkelijk een nieuwe look met een fotobehang op maat. Door een mooie prent op de muur te plakken, verander je namelijk de uitstraling voor de hele ruimte.

Een aanbieder van vliesbehang is Muurmode.nl. Bij deze online shop zijn allerlei standaard modellen vliesbehang verkrijgbaar, maar het is natuurlijk nog leuker om een eigen foto te gebruiken voor jouw muur. Zo geef je jouw muur een echt persoonlijke stijl. En wist je dat je de foto op behang precies op maat kunt laten maken voor jouw muur? Ontvang dus een behang dat perfect geschikt is voor jouw muur.

Toscane

Fotobehang eigen foto
Een fotobehang van een eigen foto laten maken werkt heel makkelijk. Je kunt bij Muurmode.nl op de website je eigen foto uploaden , je geeft de maten in van je muur en vervolgens plaats je de bestelling. Muurmode doet gratis een check of de foto van voldoende kwaliteit is om uit te vergroten tot de gewenste maat voor jouw muur en zal je ook een voorbeeld sturen als de foto moet worden bijgesneden. Op deze manier kom je later niet voor verrassingen te staan dat het fotobehang er anders uitziet dan je had verwacht.

Vereeuwig nu dus die mooie foto van een ondergaande zon die je hebt genomen toen je op vakantie was in Thailand op de muur, herinner je dagelijks je bruiloft door een trouwfoto te laten uitvergroten of kies juist voor een foto van je kinderen op de muur. Jouw favoriete foto kun je nu in XL-formaat op de muur plakken. En mocht je zelf geen geschikte foto hebben voor een fotobehang op maat, dan kun je bij Muurmode ook in een fotodatabase zoeken. Tussen de duizenden en duizenden foto´s in deze beeldbank kun je een foto uitzoeken die jou het meest aanspreekt. Ook deze foto op behang wordt natuurlijk geheel op maat gemaakt voor jouw muur.

walktowaterfall_int_HD

Geef je kamer een persoonlijke look met een fotobehang op maat! Bezoek snel Muurmode.nl en neem een kijkje in het uitgebreide assortiment. Het enige wat je nog hoeft te doen is jouw favoriete foto uit te zoeken.

You Might Also Like