Grote klussen, In en rondom huis, Kamers, Vloeren

Geniet van een mooie parketvloer

17 mei 2016

Een houten vloer biedt maximaal comfort en zorgt voor een natuurlijke en stijlvolle uitstraling in huis. Met een parketvloer krijgt uw interieur een sfeervolle en warme ambiance. U vindt altijd een parketvloer die bij uw interieur en smaak past. U kunt een massief houten vloer er na jaren gebruik probleemloos uithalen en meeverhuizen naar uw nieuwe woonstek. Een parketvloer is daarmee van blijvende meerwaarde voor uw huis.

Een parketvloer van verschillende soorten hout
Een duurzame parketvloer staat voor wonen met comfort. Parketvloeren bieden u naast een mooie aanblik nog veel meer voordelen. Zo zijn de houten vloeren betaalbaar, van hoge kwaliteit, ze hebben een lange levensduur, hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken en ze zorgen voor een goede geluidsisolatie. De buren hebben dus geen last van u als u dagelijks over de vloer heen en weer loopt.
Er zijn parketvloeren van verschillende soorten hout en met verschillende eigenschappen. De meest toegepaste houtsoort is eikenhout, dat een authentieke uitstraling en lange levensduur heeft. Daarnaast kan worden gekozen voor houtsoorten als notenhout, grenen, esdoorn, essen, teak en merbau. Een parketvloer kan op meerdere manieren worden gelegd maar de meest toegepaste manier is zwevend.

jibd-laminaat

Een parketvloer voor uw nieuwe woning of meeverhuizen naar een ander huis
Het grote voordeel van zwevend leggen, is dat u gemakkelijk uw vloer eruit kunt halen als u bijvoorbeeld gaat verhuizen. De vloer wordt doorgaans op een goede ondervloer gelegd. Deze ondervloer heeft een paar grote voordelen: naast de egaliserende werking zijn ze ook geluids- en warmte-isolerend.
Een eikenhouten parketvloer heeft verschillende lengtes en bestaat uit kleine plankjes die bij elkaar één geheel vormen. De massief houten parketvloer kan ook zwevend worden gelegd. De houten planken kunnen er bij een verhuizing moeiteloos worden uitgehaald. U heeft hierdoor jarenlang plezier van uw houten vloer. U kunt de planken voor herplaatsing in de nieuwe woning meerdere malen schuren en in de lak of olie zetten, zodat ze weer een nieuwe uitstraling krijgen. Een visgraat parketvloer is tegenwoordig ook voor iedereen haalbaar. Bij deze parketvloer worden de onderlaag en toplaag samengeperst. Er kan qua legpatroon en afmeting van plankjes eindeloos worden gevarieerd, zodat u een unieke uitstraling creëert.

Eenvoudig online bestellen
Creon Vloeren heeft een breed assortiment aan aantrekkelijk geprijsde duurzame houten parketvloeren, waar u jarenlang plezier aan beleeft. De vloer is eenvoudig online te bestellen bij Creon Vloeren, dat gecertificeerd is door de Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg. U hoeft slechts 5% aan te betalen en u kunt afrekenen via iDeal of per bankoverschrijving. Uw bestelling wordt thuisbezorgd of kunt u desgewenst ophalen in Sliedrecht. Met een parketvloer van Creon Vloeren investeert u in de kwaliteit en sfeer van uw woning.

You Might Also Like