Huis

Geen saaie eettafel? Ga de hoogte in!

12 juni 2019

Een eettafel is vaak niet heel spannend. Je kunt wel wat spelen met kleurcombinaties en verschillende materialen, maar het blijft gewoon een eethoek zoals zovelen die hebben. Wil je echt iets anders? Ga dan voor een toffe bartafel met barkrukken en barstoelen! Dit geeft jouw kamer niet alleen een andere uitstraling, maar is ook uitermate geschikt voor als je graag wat hoger zit.

De tijd dat barkrukken en barstoelen alleen in jouw favoriete kroeg te vinden waren is allang voorbij. Je kunt nu heel makkelijk dat bargevoel in huis halen met een hoge bartafel en bijpassende barkrukken en -stoelen.

Bartafels

Een bartafel is als het ware een hoge eettafel. Niet heel ingewikkeld dus, maar wel een echte eyecatcher in jouw interieur. Door de ongewone hoogte weet je zeker dat hij direct opvalt. Daarnaast is het door deze hoogte ook makkelijker om dingen op de tafel te zetten omdat je minder hoeft te bukken dan bij een normale tafel. Ideaal voor ouderen of mensen met rugklachten.

Barkrukken en barstoelen

Een hoge bartafel valt natuurlijk niet te combineren met lage stoelen. Gelukkig kan je tegenwoordig ook mooie hoge barkrukken en barstoelen kopen. Barkrukken en -stoelen zijn er in veel verschillende soorten en kleuren. Ga bijvoorbeeld voor barkrukken met of zonder rugleuning of in verschillende kleuren. Genoeg keuze!

Speels effect

Wil jij met jouw nieuwe bartafel en bijpassende krukken en stoelen een speels effect creëren? Ga dan voor een toffe combinatie van verschillende stoelen en krukken. Combineer verschillende soorten en kleuren en wissel deze regelmatig om, zodat jij altijd een fris interieur hebt.

Hij jij eer van eenvoud en een simpel interieur? Ook dan kan een bartafel alsnog goed van pas komen. Ga voor een simpele en eenvoudige combinatie van strakke kleuren als zwart of grijs, en geef jouw kamer alsnog die gezellige kroegsfeer die het verdient!

You Might Also Like