Inrichting

Een nieuw kantoor inrichten, hoe doe je dat?

17 december 2021

Ben je met jouw bedrijf laatst verhuist naar een nieuw pand en wil je de ruimte graag opnieuw inrichten? Er zijn erg veel dingen mogelijk, maar er zijn een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Ben je benieuwd op welke dingen je moet letten? Lees dan verder en kom er achter! 

Verschillende ruimtes

Denk goed na over de manier waar op iedereen werkt. Zijn jullie veel aan het vergaderen of zit iedereen rustig achter zijn bureau? Of ontvangen jullie veel klanten op kantoor of komt er nooit iemand langs? Het kan soms erg verstandig zijn om aparte hokjes in te richten in de kantoorruimte, zodat je samen kan vergaderen of je terug kan trekken als het in de gezamenlijke ruimte te druk wordt. Ook is het fijn om mensen te ontvangen op kantoor en dan in privacy te kunnen praten. 

Kies voor goed meubilair 

Naast de verschillende ruimtes is goed meubilair ook erg belangrijk. Je brengt toch snel 8 uur per dag door achter je bureau. Als je nieuw meubilair gaat uitzoeken kan je het beste kiezen voor bureaus die in hoogte verstelbaar zijn. Dit kan rug, nek en schouderklachten voorkomen en het draagt bij aan de vitaliteit van de werknemers.

Bepaal de stijl van jouw bedrijf

Als je klanten ontvangt in jouw kantoor, is het belangrijk dat ze zich welkom voelen. Een open en gezellige ontvangstruimte is dus een must. Comfortabele stoelen, een grote plant en een goed koffiezetapparaat doen al wonderen. Daarnaast moet het kantoor jouw merk uitstralen, denk hierbij aan vormen en kleuren die overeen komen bij jouw huisstijl. Hierdoor komt jouw merk nog sterker over en blijft het beter hangen bij de klant. 

Kato helpt je graag!

Zie je het niet zitten om zelf de kantoor ruimte in te richten of heb je geen tijd? Neem dan contact op met Kato. Zij zijn gespecialiseerd in kantoorinrichting en helpen je graag bij het inrichten van jouw kantoorruimte. Ben je benieuwd naar kantoren die ze hebben ingericht? Neem dan een kijkje op de website en doe inspiratie op! 

You Might Also Like