In de tuin

Drie plantenbakken van Tuinvoordeel uitgelicht

17 december 2021

Plantenbakken zijn er in vele verschillende soorten en maten. Je kan ze overal kwijt; planten staan in vrijwel elke ruimte leuk en voegen altijd sfeer toe. In deze blog zullen wij drie soorten plantenbakken van Tuinvoordeel uitlichten, waar jij misschien niet direct aan gedacht had om ze in jouw huis of tuin te plaatsen. 

1. Houten plantenbakken

Houten plantenbakken zijn vooral geschikt voor in jouw tuin. Ze zijn in vele verschillende maten beschikbaar, dus is er altijd een geschikte plantenbak voor jouw planten. Houten plantenbakken zorgen voor rust, en stralen luxe uit. Door deze eigenschappen passen ze erg goed in zowel een klassieke als een moderne tuin. Bij Tuinvoordeel heb je de mogelijkheid om plantenbakken te bestellen met extra verzonken wielen, of poten voor een palletwagen. Deze wielen en/of poten kan je makkelijk verstoppen door ze in te graven, maar bieden wel de mogelijkheid om ze te verplaatsen wanneer jij dat wil. 

2. Verlichte plantenbakken

Als jij ’s avonds extra sfeer in je tuin wilt creëren, is verlichting altijd een goede optie. Het is om deze reden ook ideaal als je de mogelijkheid hebt om deze verlichting te combineren met een plantenbak. Verlichte plantenbakken zijn in veel verschillende soorten en maten verkrijgbaar, en kunnen ook in kleur van het licht verschillen. Verlichte plantenbakken kunnen erg mooi staan wanneer je een grote, ruime tuin hebt. Ook zijn verlichte plantenbakken een heel leuk element voor als jij in een restaurant, of op een terras werkt. Ze zijn namelijk een echte eyecatcher, en creëren een hele gezellige sfeer.

3. Kunststof plantenbakken

Waar de eerste twee plantenbakken vooral geschikt zijn voor buiten, zijn kunststof plantenbakken perfect om binnen te plaatsen. Ze zijn in veel verschillende kleuren beschikbaar, en hoeven daardoor niet negatief op te vallen binnen jouw interieur. Kunststoffen plantenbakken zijn ook in andere vormen beschikbaar dan bijvoorbeeld houten, of polyester plantenbakken. Ze passen perfect in een modern interieur, omdat ze ook een vorm van luxe uitstralen

Tuinvoordeel

Naast deze drie soorten plantenbakken, zijn er nog veel meer beschikbaar. Neem dus eens een kijkje op de website van Tuinvoordeel! Deze staat vol met de leukte plantenbakken; zo vind jij er sowieso één die past bij wat jij zoekt. Heb jij vragen over bepaalde plantenbakken, of heb jij hulp nodig bij het maken van de juiste keuze? Neem dan contact op met de specialisten van Tuinvoordeel. Zij zullen je graag helpen, zodat jij straks de perfecte plantenbakken in jouw huis of tuin hebt staan!

You Might Also Like