Vloeren

Een goede vloer voor weinig

24 februari 2017

 

Laminaat zorgt voor een warme uitstraling in huis. Daarnaast is het voordelig en ook makkelijk te onderhouden. Tegenwoordig is het verschil tussen een laminaat, hout of parketvloer moeilijk te onderscheiden, laminaat lijkt erg op hout, maar is veel voordeliger. Niet alleen de prijs van het laminaat zelf is relatief laag, maar ook de legkosten zijn voordeliger. Er is vandaag de dag keuze uit veel verschillende kleuren, die elk een andere uitstraling geven in een woonkamer.

Tegenwoordig is de vraag naar harde vloeren, zoals laminaat, erg hoog. Bij het inrichten van een nieuwe woonkamer kiezen klanten voor sfeer in huis, maar ook een vloer die niet veel onderhoud nodig heeft. Hiervoor is laminaat een goed keuze. Het is zeer bestand tegen krassen en viezigheid is makkelijk te verwijderen zonder sterke schoonmaakproducten. Wat ook goed is aan laminaat, is dat het duurzaam is en zeer lang mee gaat. Als er besloten wordt om te verhuizen, zou het laminaat mogelijk weer opnieuw gebruikt worden in het nieuwe huis. Het kan dus erg veel geld besparen om laminaat te kopen voor in huis. Laminaat heeft inmiddels een tijdloze look, dus eigenlijk kan het niet fout gaan. Tegenwoordig zijn brede vloerdelen van ongeveer 32,6cm een trend, evenals realistische prints zodat laminaat er steeds meer uitziet als hout print. Laminaat met een houtstructuur is dan ook het meest populair, maar er zijn ook steeds meer onverwachte prints of motieven te zien. De kleur die steeds meer te zien is, is ‘’greige’’. Dit is een combinatie van grijs en beige

Fabrieksverkoopgenemuiden.nl heeft een uitgebreid assortiment laminaat tegen lage prijzen. Het laminaat is niet duur, maar wel duurzaam. Ook is er een ruime keuze uit verschillende soorten en maten laminaat. Het laminaat van Fabrieksverkoop Genemuiden is bijvoorbeeld beschermd met een AC3/AC4 of AC5 kraslaag. De vloeren zijn beschikbaar met of zonder V-groef en in veel verschillende kleuren. Daarnaast heeft het bedrijf alles op voorraad, u hoeft dus niet te wachten op uw nieuwe aankoop.

Als u wel een houtlook wilt, maar geen moeite wilt besteden aan het leggen van een vloer kunt u kiezen voor een PVC vloer. Deze vloeren voelen warm aan uw voeten, zijn geluiddempend en ook makkelijk te onderhouden. Ook de prints van PVC vloer lijken door de moderne technieken veel op hout en zien er zeer stijlvol uit. Daarnaast is het tegenwoordig een trend, en dus ook verkrijgbaar bij Fabrieksverkoop Genemuiden. Als u op zoek bent naar een mooie kwaliteitsvloer met een voordelige prijs kunt u gerust langsgaan bij fabrieksverkoopgenemuiden.nl!

You Might Also Like