Inrichting

De perfecte toevoeging aan uw appartement – de bio ethanol haard

7 juli 2021

Duurzaamheid maakt een groot deel uit van ons dagelijks leven tegenwoordig. Het is belangrijk dat we het milieu behouden, zodat toekomstige generaties hier ook zonder problemen gebruik van kunnen maken. Een populaire vervanging voor openhaarden, wat de toekomst is als milieuvriendelijke alternatief zijn haarden op bio ethanol. Bio ethanol is een CO2-neutrale brandstof die geproduceerd wordt van biologische producten zoals aardappelen, rietsuiker en mais. Ze worden verkocht in de Bioethanolhaard-shop.

Door algemene druk op het milieu, de strengere regels en richtlijnen van de overheid en de gezondheid gevaren die traditionele openhaarden op hout met zich meebrengen, zijn steeds meer mensen op zoek naar een goed alternatief. Specialist Bioethanolhaard-shop biedt dit alternatief. Bio ethanol haarden hebben geen schoorsteen nodig en brengt u ook geen gevaren voor de gezondheid omdat het geen rook, as of roet produceert.

Inbouw haarden en branders

Inbouw haarden en branders zijn erg populair bij mensen die een alternatief zoeken voor een traditionele haard, met twee redenen. Ten eerste kunt u vaak uw oude haard behouden, zodat het nog steeds de authentieke uitstraling heeft. Met dit doe-het-zelf project kunt u een starter-kit aanschaffen en zo heel gemakkelijk uw oude haard transformeren tot een milieuvriendelijke versie. U kunt met deze projecten het helemaal eigen maken en deze aanpassen aan uw interieur en stijl. Deze haarden hebben geen schoorsteen nodig en daarom zijn ze, naast het ombouwen van traditionele haarden, ook populair bij andere decoratie projecten. Het enige wat u verder nog nodig heeft zijn hittebestendige platen om de muren te beschermen. Naast de losse en inbouw branders zijn deze ook kant en klaar, met frame, verkrijgbaar. Zo heeft u er zelf niet te veel werk van en kunt u het alsnog aan passen aan uw persoonlijke stijl. Deze haarden zijn namelijk ook op maat verkrijgbaar en ook in verschillende stijlen, zoals bijvoorbeeld eenzijdige inbouw haarden, doorkijk of hoek haarden maar ook de roomdivider inbouw haard is erg populair.

Bioethanol haarden en andere alternatieven

Er zijn veel opties om warmte en gezelligheid naar uw huis of tuin te brengen. Wat betreft de haarden op bio ethanol zijn er goede opties zoals vrijstaande haarden, plafond haarden, wand haarden en tafelhaarden, die vaak wat kleiner zijn en daarom kunnen die dus makkelijk verplaatst worden. Naast de haarden op bioethanol zijn er ook andere openhaard alternatieven die u kan overwegen als u graag een milieuvriendelijke optie wilt. Denk bijvoorbeeld aan gashaarden, elektrische haarden en haarden die branden op waterdamp, ook wel bekend als de opti-myst. Bioethanolhaard-shop heeft een grote collectie van al deze openhaard alternatieven, omdat zij geloven dat dit de toekomst van haarden voor binnen en buitens huis is. De meeste van deze haarden zijn voor binnen gebruik maar ze hebben ook een grote collectie voor buitengebruik, perfect voor de lange zomeravonden, gezellig met vrienden en familie gewoon bij u in de tuin!

You Might Also Like