Styling

De must have raamdecoratie van 2019: houten jaloezieën

27 maart 2019

Houten jaloezieën zijn de ultieme must have raamdecoratie om jouw interieur af te maken. Ze passen perfect bij de populaire interieurstijlen van nu: industrieel en modern.  Daarnaast zijn ze ook effectief, doordat je de lamellen kunt kantelen. Zo bepaal je zelf de hoeveelheid lichtinval en privacy.

Welke kleur houten jaloezie past bij jou?

Houten jaloezieën kun je in verschillende kleuren en materialen bestellen, waardoor ze voor iedere woonstijl geschikt zijn. De kleur die je nu veel terug ziet is zwart. Zwarte jaloezieën contrasteren mooi met de rest van het interieur en hebben een stijlvolle en stoere uitstraling.  Witte houten jaloezieën zijn nog altijd de meest gekozen kleur. Witte jaloezieën passen in bijna ieder interieur en zorgen dat de kamer zo ruimtelijk en licht mogelijk oogt. Naast zwarte en witte jaloezieën kun je ook kiezen voor houtkleurige jaloezieën. Houtkleurige jaloezieën geven een natuurlijke en warme uitstraling en zijn er in verschillende typen hout.

Houten jaloezieën in verschillende houtsoorten

Houten jaloezieën zijn er in verschillende houtsoorten: Abachi, Basswood en Bamboe. Het verschil in de houtsoorten zit hem vooral in de textuur en sterkte. Afhankelijk van het type hout, hebben de jaloezieën een zichtbare houtnerf. Vooral bij de houtsoort Abachi is deze duidelijk te zien. Zo kun je de houtsoort kiezen die het beste bij jouw interieur en smaak past.

25 mm, 50 mm of juist 70 mm breed

De juiste lamelbreedte is erg belangrijk. Het heeft veel effect op de sfeer in een ruimte. Zo is een kleinere lamelbreedte ideaal voor kleine ramen, maar een grote lamelbreedte goed geschikt voor grote raampartijen. De houten jaloezieën van INHUIS zijn er in drie verschillende lamelbreedtes, namelijk: 25 mm, 50 mm en 70 mm.

Houten jaloezieën op maat

Alle houten jaloezieën van INHUIS Plaza worden volledig op maat gemaakt. Online kun je de houten jaloezieën naar wens samen stellen. Hier bepaal je zelf de maatvoering, lamelbreedte en kleur. Daarnaast kun je kiezen voor een ladderkoord of ladderband.

You Might Also Like