Huis, Inrichting

De leukste merken voor bij u in huis.

30 november 2020

Lifa Living

Dit bedrijf heeft een breed assortiment aan meubilair, voor tafels, stoelen, wandmeubels, vloerkleden en banken. En dit alles in een hippe stijl met wat industriële aspecten. Ze gebruiken veel kleuren zoals lichtgrijs. lichtbruin en zwart. Waarom zou u een kijkje bij Lifa Living moeten nemen? omdat ze een hoge prijs-kwaliteit verhouding hebben, ze bieden kwalitatief goede producten voor een lage prijs aan. Lifa Living heeft ook een gordijnen afdeling, een tijdloos model in verschillende pastel kleuren. Makkelijk schoon te houden en laten geen licht en zicht door!

Deluxa

Deluxa is een merk dat eigenlijk alles heeft wat betreft accessoires en keukengerei voor in huis, van een horlogedoos tot een bluetooth speaker, zij verkopen het! Voor de prijzen die ze aanbieden bent u nog goedkoop uit ook. De producten die ze verkopen hebben een luxe design, voornamelijk gemaakt in de kleuren zwart en wit. Bij deze winkel komt u vast dingen tegen die ongemerkt toch nog nodig hebt.

Urban Living

Urban Living kan je vergelijken met een merk zoals Lifa Living hierboven, alleen gaan deze meer richting de industriële kant. Dat houd in dat de meubels gemaakt zijn voornamelijk van een zwart ijzeren frame met houten planken of aspecten. De meeste meubels van deze zaak hebben geen deurtjes, dat houdt in dat u dingen kunt tentoonstellen aan de muur bijvoorbeeld. Echter verkoopt Urban Living niet alleen meubels maar ook huishoudelijk apperatuur zoals lampen en ventilatoren.

 

Moa Design

Bent u klaar met de standaard handmixer, neem dan bijvoorbeeld eens een kijkje voor een complete keukenmachine bij Moa.

Dit merk produceert een hoop producten die iedereen thuis gebruikt in de keuken, dingen zoals waterkokers en koffiezetapparaten. Deze bieden ze aan tegen fatsoenlijke prijzen. 

Hier zult u altijd de beste deals vinden om uw keuken up-to-date te houden.

You Might Also Like