Uncategorized

Dakgrind verwijderen? Schakel een specialist in!

11 mei 2020
dakgrind verwijderen

Het dakgrind van je dak verwijderen? Dan is het verstandig om dit door een specialist te laten doen. Schakel Kooiker Daktoppers in om het dakgrind te laten wegzuigen door het inzetten van een zuigwagen. Voor zowel particulieren als bedrijven zijn zij inzetbaar voor het laten verwijderen van dakgrind.

Bij het laten plaatsen van zonnepanelen wordt er vaak gekozen om het dakgrind te verwijderen. Voor veel daken is het gewicht van het dakgrind en zonnepanelen te zwaar, hierdoor is het nodig om het grind af te voeren. Natuurlijk kan je zelf het dakgrind verwijderen, maar het is natuurlijk makkelijker om een zuigwagen in te schakelen. Met zo’n zuigwagen kan het dakgrind eenvoudig en efficiënt van het dak verwijderd worden.

Tijdbesparend

Het verwijderen van dakgrind kan natuurlijk met de hand. Zeker bij een groot oppervlak dak is het verwijderen van dakgrind een zware en tijdrovende klus. Je kan natuurlijk het grind van het dak scheppen en zelf afvoeren. Door een specialist in zuigtechniek in te schakelen is het dakgrind verwijderen met een zuigwagen zo gedaan. Het grind wordt efficiënt en snel van het dak verwijderd. 

Dakgrind afvoeren

Doorgaans is het dakgrind erg vervuild en zit het vol met viezigheid, mos en kleine stukje bitumen. Dit is dan ook direct de reden dat dakgrind afgevoerd moet worden als chemisch afval. Je kunt het natuurlijk zelf afvoeren, hiervoor moet je een aanhanger huren én is de kans groot dat je een tandemasser nodig hebt. Ook betaal je bij de stort voor het gewicht dat je afvoert. Bij een groter dak lopen de kosten hiervoor aardig op.

Als je het dakgrind laat wegzuigen door een zuigwagen, dan heb je zelf geen omkijken meer naar het afvoeren van het grind. Het dakgrind wordt direct de wagen in gezogen om vervolgens afgevoerd te worden. Vaak is dit goedkoper en scheelt het je enorm veel tijd.

You Might Also Like