Styling

Circle of Gentlemen overhemden: COG

12 juli 2016

Circle of Gentleman is een trendy en jong merk voor overhemden en herenkleding. Hoogwaardige stoffen van onder meer Monti Tessitura en anddere Italiaanse wevers. De originele ontwerpen hebben de overhemden van CoG Circle of Gentlemen snel populair gemaakt. De productie in Italië zorgt samen met het uitzonderlijke oog voor detail bij aan de hoogwaardige uitstraling van Circle of Gentlemen overhemden.  Je vindt de CoG Circle of Gentlemen collectie bij overhemden.com – voor overhemdenkwaliteit-overhemden

De Nederlandse ontwerpers van de Circle of Gentlemen overhemden kiezen hoogwaardig katoen dat wordt gewoven in Italië. Dankzij de stevige en strakke boord leveren de hemden een formele look (ook wel een geklede look genoemd) op die tegelijk behoorlijk scherp en strak aanvoelt. Wat de overhemden van CoG zo verschillend maakt is dat ze uniek zijn in hun eigentijdse karakter.

Nederlands ontwerp, Italiaanse productie

Bij Circle of Gentlemen (en let op die schrijfwijze,’Circle of Gentlemen’) of ‘Cirkle of Gentleman’ zijn veel gemaakte spelfouten van de merknaam; de afkorting is vaker COG vind je overigens niet enkel overhemden. Het merk heeft ook schitterende truien, broeken, jassen en kostuums. Een uniek ontwerp, dat tot in de kleinste details is afgewerkt.

De modieuze en toch herkenbare overhemden pik je zo uit onze catalogus. Modieuze zakelijke overhemden en heerlijke shirts met opvallende prints, naast de iets klassiekere ruitdesigns en effen kleuren.

Vooral de typische hoge Italiaanse boord (met vaak vele extra knopen op drie knoopskragen) maakte de Circle of Gentlemen overhemden een opvallende nieuwkomer in de Nederlandse en internationale modewereld. Circle of Gentlemen ontwerpers lijken het overhemd zoals we dat al tientallen jaren kenden te hebben willen vernieuwen. Zo blijkt ook uit de moderne pasvormen en het gebruik van enkel basisstoffen van de hoogste kwaliteit. CoG mikt op luxe en vernieuwing en is daarmee echt een toegevoegde waarde geworden. Voor de komst van Circle of Gentlemen was het in Nederland soms ver zoeken naar gelijkaardige luxueuze en modern ogende overhemden.

 

 

 

You Might Also Like