Grote klussen

Betonpoerengigant

17 december 2020

De naam Betonpoerengigant is niet voor niets gekozen. Al vele jaren zijn we marktleider nummer één als het gaat om betonpoeren. Met een grote dosis ervaring en kennis in huis weten we alles op het gebied van betonpoeren. Maar ook in andere betonproducten en aanverwante artikelen zijn we thuis. Dit tegen zeer goedkope prijzen. Op locatie leveren is geen enkel probleem. We bezorgen in geheel Nederland en België, tegen aantrekkelijke prijzen. Neem een kijkje op onze website en verbaas je over het grote aanbod. Nog vragen of advies nodig? Bij Betonpoerengigant krijg je snel een antwoord. Ook brengen we graag een vrijblijvende offerte uit. Zo weet je vrijwel direct waar je aan toe bent. 

De betonpoeren van Betonpoerengigant

Met de robuuste betonpoeren van Betonpoerengigant maak je een stabiele en solide fundering voor verschillende bouwwerken, bekijk ze hier. Ze zijn verkrijgbaar in de meest uiteenlopende maten en vormen. Zo is de trapeziumvorm uitermate geschikt voor palen of staanders die in hun ééntje een groot gewicht moeten dragen. Denk hierbij maar eens aan de steunpaal van een overkapping zoals een carport. De trapezium vorm van de betonpoer zorgt ervoor dat het gewicht van het bouwwerk heel goed in de aardbodem wordt verdeeld. Dit soort poeren loopt aan de onderkant breder uit en vormt zo een solide basis voor de staander die erop wordt bevestigd. Net als bij alle andere betonpoeren blijft er een klein gedeelte van de poer boven het oppervlak uitsteken. Daardoor komt de paal of staander niet rechtstreeks in contact met de ondergrond. 

Betonpoeren en andere producten van Betonpoerengigant

De betonpoeren van Betonpoerengigant zorgen er niet alleen voor dat het geraamte van een bouwconstructie beschermd worden tegen optrekkend vocht en daardoor veel langer mee gaan, ze zorgen er ook voor dat de boel stevig verankerd op de plek blijft staan. Het duurzame beton is bestand tegen vocht en bovendien oersterk. Om het te laten matchen met een bouwconstructie zijn de betonpoeren van Betonpoerengigant in diverse kleuren leverbaar. Al het benodigde bevestigingsmateriaal, funderingstegels en snelcement of beton tref je ook in ons assortiment aan. Zo vind je alles overzichtelijk op één plek en kun je snel aan de slag met realiseren van je bouwplannen.  

You Might Also Like